Hírarchívum - 2012. március

A Forma 1-et is beveszi az Angry Birds

Az Angry Birds-széria nem először tűnik fel a Forma 1-ben, most első alkalommal fog előfordulni, hogy a Rovio az egyik versenyzővel együttműködve népszerűsítse a játéksorozatát. Az egyik dühös madár Kovalainen bukósisakján fog feszíteni, a megállapodás értelmében pedig egy új játék is érkezik.

Hivatalos: megvan a Diablo III megjelenési dátuma

Megszámlálhatatlanul sok találgatás, félinformáció után a Blizzard végre bejelentette a várva-várt akció-szerepjátéka boltokba kerülési dátumát. Tizenkét év után révbe ér a folytatás, mely világszerte egy időben startol el, legyen szó a dobozos vagy a digitális példányról.

Ingyenes a hétvégén a Star Wars: The Old Republic

Micsoda véletlen egybeesés, a hosszú hétvége négy napján éppen ingyenesen játszható lesz a Star Wars: The Old Republic. Keresve sem találnánk jobb alkalmat a játék kipróbálására, és bár jó idő lesz, kit érdekel, ha egyszer díjmentesen lehet Jedi lovagot és Sith nagyurat játszani!

Friss látnivalókon a Babel Rising

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a From Dust után új istenszimulátoron dolgozik a Ubisoft, a franciák most egy iPhone-ra már megjelent anyagot ültetnek át PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra, amiben azt kell megakadályoznunk a lehető legváltozatosabb módon, hogy az emberek megépítsék Bábel tornyát.

Dead or Alive 5 - képsorok a demóból

A Ninja Gaiden 3 gyűjtői kiadását megvásárlók kóstolhatnak bele elsőként a Dead or Alive 5-be. A csini lánykákat felvonultató verekedős játék újabb darabjának demójával ők szembesülhetnek először. Most egy videó érkezett, melyben kiderül, mi vár ránk a próbaverzióban.

Baldur's Gate-bejelentés közeleg

Teljesen váratlanul, de valami nagy dobás készülődik a Baldur's Gate háza táján. Az ezredforduló után fektette két vállra az RPG műfaját a klasszikus frencsájz a BioWare jóvoltából, népszerűsége azóta is töretlen. Még ma kiderül, hogy egy teljesen új játékot vagy egy felújított verziót kapunk.

Az első képek és teaser a Battleshipből

A Csatahajó játékadaptációja a filmmel egy időben kerül a boltok polcaira. A bejelentés puszta tényén felül szinte semmilyen látnivalóval nem szolgált az Activision - egészen mostanáig. Egy csokornyi screenshot és egy teaser látott napvilágot a Battleship: The Video Game-ből.

Leépítések az Obsidian Entertainmentnél?

Egyelőre még pletykaszinten beszélhetünk masszív leépítésekről az Obsidian Entertainment háza táján, de félünk, hogy a gyanú hamarosan beigazolódik. Az elbocsátások károsan érinthetik a stúdió nextgen projektjeit és a jelenleg fejlesztés alatt álló South Park-szerepjátékot is.

Lollipop Chainsaw - a szinkronról bővebben

Az első dolog, ami eszünkbe jutott Julietről, a Lollipop Chainsaw pomponlányáról, hogy szívesen vinnénk erdőre. A bájos oldalborda hangját ráadásul Tara Strong szólaltatja meg, aki szintén hívogató tüdővel van megáldva. A többiek is a szakma nagyjai, lássuk miként brillíroznak a mikrofon mögött!

Molyneux: az ipar nem állt készen a Milo-ra

Három éve, a Kinect bejelentésekor demózták a mozgásérzékelős technológia segítségével a Lionhead Project Milo névre keresztelt alkotását, melyben egy barátságos kisfiúval pacsizhattunk le a folyóparton. Peter Molyneux szerint nem a technológia miatt törölték, hanem a koncepcióval volt baj.