Hírarchívum - 2012. március

Játékmenet közben a Test Drive: Ferrari

A népszerű olasz autómárka szerelmeseinek szívét dobogtatja meg a Slightly Mad Studios, s bár eddig számos próbálkozás volt a Ferrari felhozatalának videojátékos bemutatására, a Test Drive: Ferrari Legends tűnik a legalaposabb feldolgozásnak. Lássuk mozgás közben is!

Brutális traileren a PS Vitás Mortal Kombat

Jó néhány extrát tartogat a Warner a Mortal Kombat PlayStation Vitára érkező átirata kapcsán. Ha azt vesszük, a sajátos irányítási metódus már maga egy különlegesség. A frissen kiadott előzetesben látható, hogy továbbra is agresszív játékkal van dolgunk még akkor is, ha érintőképernyőn trükközünk.

Ingyenes DLC-t kap az Operation Raccoon City

A vérbeli Resident Evil-rajongók számára biztosan jó hír, hogy pár héttel az Operation Raccoon City megjelenése után ingyenes letölthető csomag érkezik a játék multiplayer módjához. Egy játszható karaktert kapunk, aki nem más, mint Jill Valentine. Ismerős? Miazhogy!

Ghost Recon: Future Soldier - az eligazítások

Harmadik részéhez érkezett az új Ghost Recon Belive in Ghost videósorozata, melyben a küldetések közbeni információszerzésről hullik le a lepel egy példát szemléltetve. Valós taktikai húzások, a közeljövő fegyver- és kütyüarzenálját felvonultatva - ez a Future Soldier.

Még mindig fejlesztik a PC-s Call of Duty: Elite-et

Az Activision nem győzi megnyugtatni a PC-s játékosokat, miszerint legnépszerűbb lövöldözős játéka közösségi rendszere számítógépeken is napvilágot lát - a fejlesztés halad tovább. A türelem meghozza a gyümölcsét, a kérdés, hogy a tavaly november óta csúszó rendszerre ki kíváncsi még.

Elkelt az összes The Witcher 2: Dark Edition

Ha eddig azon morfondíroztál, hogy beruházz-e az xboxos The Witcher 2 Dark Editionjébe, akkor sajnos el kell, hogy keserítsünk: Európában az összes példány elfogyott az előrendelések során. A CD Projekt viszont a lengyel honfitársai számára minden extrát elérhetővé tesz, köszönjük a nevükben is.

Lollipop Chainsaw - a rock zombijai

Suda 51 és a Grasshopper Manufacture szép számú főellenséget mellékelt a Lollipop Chainsaw-ba, ráadásul azok nem csak üres tekintettel kóricálnak agyvelőt keresgélve, hanem keményrockot játszanak. A legújabb trailerben ők kapják a főszerepet és persze a dögös hősnő.

Szeptemberben jön az F1 2012, itt az első trailer

Múlt héten értesültünk róla, hogy a Codemasters újra meghosszabbította a Formula 1-es jogokat, bár akkor még a böngészős Formula 1 Online-ről beszélt az ügylet kapcsán a cég. Ma hivatalossá vált, hogy immáron harmadjára érkezik az angol brigádtól az aktuális F1-es szezont feldolgozó videojáték.

Crytek: nagyot fog ütni a Homefront 2

A Homefront furcsa eset: habár a kritikusok nem voltak elájulva tőle, a remek marketing miatt mégis kiváló eladásokat produkált, és elég sok rajongót kitermelt. A folytatást már erre alapozva a Crytek készíti, és meg vannak győződve róla, hogy az hatalmasat fog szólni.

Most akkor mi a helyzet a S.T.A.L.K.E.R. 2-vel?

Az eredeti S.T.A.L.K.E.R. valószínűleg a játékipar egyik leginkább ambíciózus vállalkozása volt: egy kis ukrán csapat akart valami olyasmit csinálni, amibe valószínűleg egy háromszor akkora és jóval tapasztaltabb brigádnak is beletört volna a bicskája. De most mi a helyzet a folytatással?