Hírarchívum - 2013. augusztus

Filmes előzetesen a Dead Rising 3

A Capcom kitett magáért: több mint három perces CG-kedvcsinálóval kedveskedett nekünk a Dead Rising 3-ról. Hőseink a zombiapokalipszis közepén próbálnak érvényesülni. Vajon sikerül nekik? Mi drukkolunk!

Egy órán át mozog a WWE 2K14

A 2K Sports egy órán át streamelte a WWE 2K14-et, az első pankrációs játékát, miután a THQ csődje után az ölébe hullott a licenc. A videóban részletesen taglalják a mechanikát, a rajongók el lesznek kényeztetve.

Shambles - próbáld ki Notch zombis játékát!

A Minecraft atyja, Markus "Notch" Persson nemrég kiadott egy ingyenes, böngészőben futtatható zombis játékot Shambles címmel. Retro grafikával operáló FPS a kicsike, a hosszú hétvégére ideális lehet!

Kiszivárgott videón a Homefront 2

Az internetnek hála először mozog a Crytek által készülő Homefront 2. A kiszivárgott videó a játék egyik nagyon korai változatát ábrázolja: a textúrák sok helyen még hiányoznak, ahogyan az animációk is.

Fighter Within - új Xbox One-exkluzív a Ubisofttól?

A hivatalos site-ról kiszivárgott információk szerint a Ubisoft vadonatúj kinectes akciójátékon dolgozik Fighter Within címmel. A lepellerántásra talán már a GamesComon sor kerülhet, de az első infók már befutottak.

GC 2013: Battlefield 4 - ilyen egy igazi veterán

A 74 éves Heiner bácsi már több, mint nyolcezer órát töltött Battlefield-játékokkal, nyugodtan hívhatjuk hát veteránnak. A GamesCom hype-ját meglovagolva, ő a Battlefield 4 új trailerének főszereplője.

Total War: Rome II - csata a tengeren

Új gameplay trailert kapott a Total War: Rome II, a közel négyperces játékmeneti felvétel egy tengeri csatát mutat be; megcsodálhatunk néhány új egységet, és egy-két taktikát is elleshetünk.

Diablo III - vicceskedő tévéreklám

Valószínűleg néhány Diablo-rajongó szemében egyenesen szentségtöréssel ér fel a konzolos Diablo III új tévéreklámja, a többiek pedig szimplán csak nem értik majd, mire fel ez a humorizálás...

Dragon Age: Inquisition - a harcrendszerről

Tetszik vagy sem, a Dragon Age: Inquisition harcrendszere más lesz, az agyatlan gombcsapkodás helyett a taktika, illetve az időzítés kapja a főszerepet - erről szól a játék új fejlesztői naplója is.

100 millióba került a Disney Infinity

Brutális összeget költött a Disney Interactive a Skylanders mintájára készülő Disney Infinity-re, lapértesülések szerint a játék sikere, illetve bukása vízválasztó lehet a cég történetében.