Hírarchívum - 2013. augusztus

GC 2013: Bemutatkozik a The Sims 4

Az ígéreteknek megfelelően az EA sajtótájékoztatóján bemutatkozott a The Sims 4, s ezzel együtt a korábban kiszivárgott pletykák is beigazolódtak: a játékban megdöbbentően élethű emberi reakciókat láthatunk viszont.

GC 2013: Lords of the Fallen - itt az első trailer

Tomasz Gop szerepjátékának első mozgóképes látnivalója a Gamescomon debütált. Ezek szerint bőven megéri várni rá, hiszen egy naturális, felnőtt témájú címmel gazdagodunk 2014-ben.

GC 2013: Az Xbox One és az indie fejlesztők

Ahogy azt korábban megígérte, a Microsoft részleteiben is bemutatta az Xbox One független fejlesztőknek szánt szolgáltatását, az ID@Xboxot. A rendszerbe már most is lehet jelentkezni.

Lehúzza a rolót a Games for Windows Live?

A Games for Windows Live piactere bezár, ez biztos, viszont nagyon úgy néz ki, hogy jövő nyáron maga a szolgáltatás is lehúzza a rolót. Hivatalos megerősítésünk egyelőre nincs.

GC 2013: FIFA 14 - klasszisok csak Xbox One-on

Végre kiderült, mi az az exkluzív tartalom, amit csak akkor kapunk meg, ha a FIFA 14 Xbox One-változatát választjuk: az Ultimate Team mód legendás focistákkal is kibővül majd.

GC 2013: Íme, az Xbox One nyitócímei

Noha a várakozásokkal ellentétben a Microsoft még nem árulta el az Xbox One boltokba kerülésének napját, a nyitócímek listáját azért összeszedte nekünk. Lesz miből válogatni!

Nether - új MMOFPS a DayZ nyomdokain

Az elszigetelt vidéki terepek helyett ezúttal egy posztapokaliptikus városban nyomulhatunk a Phosphor Games legújabb MMOFPS-ében, a Netherben. Zombik helyett teleportálni képes mutánsok hozzák ránk a frászt.

GC 2013: Kooperatív mód is lesz a Ryse-ban

A Crytek bemutatta a Ryse: Son of Rome kooperatív módját, a fejlesztők a közismert hordamódot alakították át úgy, az maximálisan az ókori gladiátorviadalokat idézze. Trailert is tudunk mutatni róla!

GC 2013: Hivatalos a Fighter Within

A Ubisoft hivatalosan is leleplezte a mostanában többször emlegetett Fighter Withint, ami a Fighters Uncagedhez hasonlóan egy verekedős játék lesz kizárólag Xboxra és persze a Kinectre.

GC 2013: PC-re is jön a The Division

Még csak a Gamescom nulladik napjánál tartunk, mégis milyen hírek érkeznek! A Ubisoft bejelentette a The Division PC-s változatát, sőt egy új trailert is mellékelt a jó hír mellé. Csekkoljátok!