Hírarchívum - 2013. augusztus

Befutott a Saints Row IV launch trailere

A nagy gamescomos dínomdánom közepette nem árt észben tartani, hogy a héten jelenik meg a Volition újabb agymenése, a Saints Row IV. A játékhoz befutott az utolsó, minden eddiginél őrültebb előzetes.

GC 2013: Batman: Arkham Origins - jön Firefly

A Warner Bros. feltárta a Batman: Arkham Origins új karakterét, aki nem más, mint Firefly. A legújabb trailerben szépen összegyűltek a rosszfiúk, hogy leszámoljanak a denevéremberrel, köztük az új résztvevő is.

GC 2013: A Sony készíti a Watch Dogs-filmet

A Sony bejelentette, hogy a Sony Pictures készíti a Watch Dogs filmadaptációját a New Regencyvel közösen. Természetesen a játék sem maradt ki a sajtótájékoztatóról, egy friss előzetest nézhetünk meg.

GC 2013: Az Assassin's Creed IV kedvcsinálók

A Sony konferenciáján az Assassin's Creed IV: Black Flag is helyet kapott, a kiadó munkatársa élőben prezentálta a játék PS4-en élvezhető Remote Play funkcióját a PS Vita segítségével. Pluszban itt az élőszereplős trailer.

GC 2013: December 6-án jön a Gran Turismo 6

A Gamescom alatt a Sony bejelentette a Gran Turismo 6 megjelenési dátumát, amit a Télapó hoz majd december 6-án minden PS3-as szimulátorrajongó kifényesített csizmájába. Új trailerünk is van.

GC 2013: November 29-én jelenik meg PS4

A Sony kölni sajtótájékoztatóján bejelentették, hogy a japánok next-gen konzolja 2013. november 29-én jelenik meg Európában, a nyitócímek listáján pedig 15 fizikai adathordozón érkező címet találunk.

GC 2013: Battlefield 4 - részletek és videók

Karl Magnus Troedsson, a DICE fejese részletezte nekünk a Battlefield 4 legfrissebb infóit a kölni rendezvény keretein belül. Októberben jön a nyílt bétateszt, lesz Premium-csomag is, illetve kaptunk egy sor új videót is.

GC 2013: Négy percen át mozog a Titanfall

A Respawn Entertainment alkotása szinte áttörte a padlót az EA konferenciáján, ádáz harcot láthatunk az Angel City nevű pályán gyalogosokkal és mechákkal. A multis élmény kifinomult, nagy sláger válhat a Titanfallból.

GC 2013: Így fejlődünk majd az NFS: Rivalsben

Az EA sajtótájékoztatójáról nem hiányozhatott az új NFS sem. A Rivalsben részletesen testre szabhatjuk a járműveinket, illetve egy komoly fejlődési rendszer is került a programba. Erről szólnak a látnivalók.

GC 2013: Mozog a Dragon Age: Inquisition is

Frank Gibeau, az EA Labels elnöke beszélt a Dragon Age: Inquisitionről az EA sajtótájékoztatóján, akitől megtudhattuk, hogy a játékban komoly döntéseket hozhatunk, soha nem befolyásolhattuk még ennyire a játékot.