Hírarchívum - 2014. május

Driveclub - mikrotranzakcióval is lehet rövidíteni

A Sony hivatalosan is megerősítette, hogy mikrotranzakciók is lesznek a Driveclubban, azonban ezekkel csak autókat oldhatunk fel, nem gyorsíthatjuk meg velük a fejlődésünket.

Elrajtolt a Spring Insomnia Sale a GOG-on

Egyébként is imádjuk a GOG-ot, amikor pedig leárazásba kezdenek a srácok, akkor főleg. A minap elrajtolt a Spring Insomnia Sale, ahol egyetlen játékszabály van: maradj a gép előtt!

Több új Metro-játék is készül

A 4A Games bejelentette, hogy Máltában nyit új stúdiót, a sajtóközleménye végén pedig azt is megemlítette, hogy több új, eddig még be nem mutatott Metro-játékon dolgoznak a fejlesztői.

Húszéves a Need for Speed

Pontosan húsz éve látta meg a napvilágot az Electronic Arts autós sorozatának első darabja The Need for Speed néven DOS-ra, PlayStationre és Saturnra. Azóta sok víz lefolyt már a Dunán, a széria 23 résznél jár.

Mégis megjelenik PC-re a Red Dead Redemption?

A Rockstar westernjátékának esetleges PC-s portja évek óta foglalkoztatja a játékosokat, a legújabb pletyka egyenesen a Microsoft kompatibilitási oldaláról származik, ahol a minap feltűnt a Red Dead Redemption neve.

A hónap végén érkezik a Wasteland 2

Lassan révbe ér az inXile Entertainment felülnézetes, posztapokaliptikus RPG-je, a Wasteland 2. A kidolgozott ütemterv jól vizsgázott, a fejlesztés hamarosan befejeződik és még a hónap vége előtt érkezik a végleges verzió.

A Story About My Uncle - bácsikánk nyomában

A Gone North Games belső nézetes platformjátéka május végén landol a Steamen, az A Story About My Uncle-ben elveszett bácsikánk után kutatunk egy különös világban, legfőbb eszközünk a kivethető horgunk.

GRID: Autosport - gameplay ömlesztve

Záporoznak a valódi gameplay felvételek a június végén érkező GRID: Autosportról. Lesz itt túraautó-verseny, Formula-futam és belvárosi kocsikázás is, ráadásul minden egyes verdát vezethetünk cockpit-nézetből.

Már NVIDIA Shielden is fut a Half-Life 2 és a Portal

A Valve kikezdhetetlen klasszikusai, a Half-Life 2 és a Portal már Androidra is elérhetőek, ám kizárólag NVIDIA Shielden futnak. Úgy látszik, a fejlesztők zsíros szerződést kötöttek a handheld gyártójával.

Hivatalosan is jön Xbox One-ra a Diablo III

Bekövetkezett az, amire egy kisebb összeget is feltettünk volna. Nevezetesen, a Blizzard formálisan is bejelentette a Diablo III: Ultimate Evil Editiont Xbox One-ra. A PS4-es verzió léte a kezdetektől fogva sem volt kérdéses.