Hírarchívum - 2016. február

Készül a Knack folytatása?

Egy internetes önéletrajz szerint igen, folytatást kap a PlayStation 4 egyik nyitócíme. Noha az eredeti bizonyítékot már eltüntették, egy screenshotot azért még tudunk mutatni róla.

Képek a Trónok harca új évadából

A kötelező téli szünet után egyre több sorozat tér vissza a régi kerékvágásba, és bár a Trónok harca hatodik évadára még várnunk kell egy kicsit, az HBO folyamatosan teaseli a folytatást. Spoilerveszély!

A Ubisoft és az Activision számokban

Habár a legfontosabb kapcsolódó bejelentéseket már ismertettük veletek, még adósak vagyunk a Ubisoft és az Activision Blizzard legutóbbi pénzügyi jelentéseivel. Nézzük, hogyan muzsikált a két cég az elmúlt hónapokban!

Újra megjelent az FNAF World, és ingyenes

Négy horrorjáték után Scott Cawthon úgy gondolta, ideje valami másba kezdeni, nevezetesen egy RPG-be. Nos, a Five Nights at Freddy's World félkészen jelent meg, el is távolították a Steamről. Most újra kapható, ráadásul ingyenes.

A Paragon lényege egy percben

Az Epic Games egy rövid kedvcsinálóban magyarázza el a MOBA esszenciáját. A Paragonban 5v5-ös küzdelmeket vívhatunk, és nagy hangsúly lesz a hősök képességein és a kártyarendszeren.

The Culling - regisztrálhatsz az alfatesztre

A múlt héten mutatkozott be a Xaviant új alkotása, a The Culling, amely témaválasztásában leginkább Az éhezők viadalára emlékeztet. A 16 főt támogató multis cím zárt alfatesztjére már lehet jelentkezni.

Resident Evil 5 témájú térkép az Umbrella Corpsban

A sorozat multiplayerre kihegyezett mellékágában, a Resident Evil: Umbrella Corpsban benne lesz az ötödik részből ismerős afrikai város, Kijuju is. Nagy nyitott tereket és föld alatti részeket egyaránt találunk rajta.

Quantum Break - kisebb lett az ajánlott gépigény

A Microsoft a héten jelentette be, hogy lesz PC-s verzió a Remedy új játékából, ráadásul az egyszerre jelenik meg az Xbox One-os változattal. Friss hír, hogy a korábban közzétett ajánlott gépigény nem volt teljesen pontos.

Dying Light - trailer Valentin-napra

A Techland stílusosan ünnepli a szerelmesek napját: egyrészt van egy új romantikus előzetesünk, másrészt mindenki kap a játékban egy Valentin-nap témájú számszeríjat. "Bolt of love?"

Microsoft - jöhet a cross-buy és a cross-save

Nagyon úgy fest, hogy a tegnap PC-re is bejelentett Quantum Breakhez készülő cross-buy és cross-save opció nem csak a Remedy, hanem minden jövőben megjelenő xboxos és Windows 10-es játék sajátja lesz.