Hírarchívum - 2016. február

Dátumot kapott a The Walking Dead: Michonne

Még ebben a hónapban elindul a Telltale által fejlesztett háromrészes The Walking Dead: Michonne. A minisorozat első epizódja az In Too Deep címet kapta, és szerencsére nem kell rá sokat várni.

XCOM 2 - félmillió példányt adtak el a Steamen

A SteamSpy adatai szerint már több mint félmillió példányt adtak el a Steamen a múlt héten megjelent XCOM 2-ből. A PC-exkluzív stratégia, úgy tűnik, nem csak a kritikusokat nyerte meg, hanem a vásárlókat is.

Project Elea bejelentés - sci-fi kaland VR-ral

Formálisan is bemutatkozott a bolgár Kyodai stúdió Unreal Engine 4 hajtotta, interaktív történetmesélésre építő kalandjátéka, a Project Elea. A 20. századi sci-fi művek által inspirált alkotás VR-támogatással készül, egyelőre csak PC-re.

Már lehet szavazni a PS Plus márciusi játékaira

Újra szavazásra bocsátotta a Sony, hogy milyen játékok kerüljenek be a PS Plus márciusi kínálatába. Ezúttal is három cím közül választhatunk, melyekre PS4-en keresztül adhatjuk le a voksunkat.

IS Defense - itt a Hatred fejlesztőinek az új játéka

Bemutatta új játékát a botrányos Hatredről elhíresült Destructive Creations. Az IS Defense című produktumukban az Iszlám Államtól kell majd megvédenünk Európát valamikor a sötét jövőben.

Frissítve: Ubisoft-játékok az új Humble Bundle-ben

Elrajtolt a legfrissebb Humble Bundle akció, amelyben a Ubisoft játékai kapták a főszerepet. Noha a Tom Clancy-címekkel kétszer is találkozhattatok így a közelmúltban, most Assassin's Creed és Rayman is került a kalapba.

Komoly bajban a Gigantic fejlesztői

Jó ideje komoly csend övezi a Motiga fejlesztésében készülő Gigantic fejlesztését, és úgy tűnik, nem véletlenül vonult háttérbe a csapat, hivatalos honlapjukon ugyanis megerősítették, hogy anyagi gondokkal küzdenek.

Overwatch - rengeteg újdonságot rejt az új béta

Tegnap újra megnyíltak az Overwatch bétaszerverei, így ha kaptál meghívót, akkor már javában nyüstölheted a Blizzard új shooterének friss, ropogós változatát, ami egyébként rengeteg újdonságot tartalmaz.

Rocket League - jövő héten jön Xbox One-ra

Napra pontos megjelenési dátumot kapott a PC-n és PlayStation 4-en hatalmas rajongótábort toborzó Rocket League Xbox One-os változata. A játék rengeteg bónusztartalmat tartalmazó átirata jövő héttől lesz majd megvásárolható.

Hitman - megérkezett a rendszerkövetelmény

Hamarosan elrajtol az új, epizódokra szabdalt, számozás nélküli Hitman zárt bétatesztje, így a Square Enix időszerűnek látta, hogy közzétegye a játék pontos minimum és ajánlott rendszerkövetelményét.