Hírarchívum - 2016. február

Már idén megkapjuk a Titanfall második részét?

Az akciófigurákat gyártó McFarlane Toys nemrég örömmel jelentette be, hogy a Respawn Entertainmenttel is sikerült megállapodniuk, és már idén boltokba küldik a korábban bejelentett Titanfall 2 figuráit.

Quantum Break - Alan Wake jár majd mellé

Az amerikai Xbox Store oldalán található Quantum Break-adatlap szerint minden előrendelő rajongó ajándékba kapja a Remedy korábbi sikercímét, az Alan Wake-et, illetve annak mellékszálát, az American Nightmare-t.

Street Fighter V - ezúttal Vegán a sor

Folytatódik a jövő héten megjelenő Street Fighter V azon karaktereinek bemutatása, akik a premier napjától elérhetőek lesznek. F.A.N.G., Nash, Ken, Zangief, Necalli és Karin után most Vegán volt a sor.

Filmes hírek: készül a Sonic-mozifilm

Egy nagy adag mozis hír gyűlt össze így csütörtök délre. Készül a nyolcadik Fűrész, Michael Fassbender a Mátrixhoz hasonlítja az Assassin's Creed-filmet, csúszik a Ready Player One premierje, és már készül a Sonic-adaptáció is.

Európába tart a Guilty Gear Xrd -REVELATOR-

Mi is megkapjuk a Guilty Gear Xrd következő iterációját, ráadásul nem is kell hónapokat várnunk rá, mint a -SIGN- esetében. Az Arc System Works bunyós játékára nyáron csaphatunk le PS3-on és PS4-en.

Mobilokra készül a Transformers-RTS

Nincs megállás Transformers-fronton: a Hasbro bejelentette, hogy már készül a mobilos Earth Wars, amely egy valós idejű stratégia lesz, melyben az Autobotok és az Álcák oldalán is háborúba indulhatunk.

Tavasszal jön a konzolos Sword Coast Legends

Noha az n-Space szerepjátékának PC-s változata már tavaly ősszel megjelent, a PS4-es és Xbox One-os verzió csak tavasszal érkezik. Reméljük, addigra magát a játékot is ráncba szedik a srácok.

Driveclub - ez várható februárban

Ebben a hónapban is fizetős és ingyenes tartalmakkal örvendezteti meg a rajongókat a Driveclub fejlesztője. A korábban beharangozott Hardcore módhoz és az új pályához mindenki hozzájut majd.

Két hét múlva jön a The Flame in the Flood

Pontos megjelenési dátumot kapott a The Flame in the Flood végleges változata, mely PC mellett Xbox One-ra is meg fog jelenni. A játék egy rougelike túlélőszimulátor, melyet a The Molasses Flood fejlesztett.

Tölthető az American Truck Simulator demója

Ingyenes demóverzió érkezett a nemrég megjelent American Truck Simulatorhoz, melyet a Steamről lehet letölteni. A kipróbálható változatban sok a korlátozás, de legalább megnézhetjük, milyen is a játék.