Hírarchívum - 2016. február

Megjelent az Elite Dangerous: Arena

Oké, az űr felfedezése is nagyon le tudja kötni a játékost, de néha előfordul, hogy lazulásképpen némi űrharcra vágyunk. Pontosan erre szolgál az Elite Dangerous: Arena, amely már önálló formában is letölthető.

Pillars of Eternity - elstartolt az új kiegészítő

Egy masszív javítással egyetemben már elérhető a Pillars of Eternity: The White March - Part 2, amely ott folytatja a történetet, ahol a DLC első része abbahagyta. A 3.0-s frissítés emellett egy csomó új funkcióval gazdagítja az RPG-t.

Jön a hordozható ZX Spectrum

Hatalmas sikert aratott a tavalyi esztendőben a Retro Computers által feltámasztott ZX Spectrum, így Sir Clive Sinclair úgy látta, időszerű, hogy a hordozható konzolok piacán is kipróbálja magát a legendás gép.

Far Cry: Primal - ilyen az első másfél óra

Akadnak olyan szerencsések, aki kezdő ősemberként már most mamutokra, meg kardfogú tigrisekre vadásznak, miközben ellenséges törzsek otthonait gyújtják fel. Ilyen a Far Cry: Primal első másfél órája!

Battlezone 98 Redux - tavasszal csatába indulunk

Friss előzetest kapott a Rebellion jóvoltából készülő Battlezone-feldolgozás, a Battlezone 98 Redux. Az 1998-as játék felújított változata megújult külsőt és online multiplayer módot is kapni fog.

Black Ops 3 - külön is megveheted a multit

Nem mintha az Activision rászorulna, hogy a Call of Duty: Black Ops 3-hoz jól árazott kezdőcsomagot adjon ki, de most mégis ez történt. A pakk csak a multiplayer módhoz ad hozzáférést, ahhoz is korlátozottan.

Far Cry: Primal - tanácsok a túléléshez

Nem tudod, hogyan kell mamutra vadászni, vagy éppen hogyan kell beidomítani egy borzot? Semmi gond, a Far Cry: Primal túléléshez szükséges tanácsai mindenre választ adnak.

Utolsó traileren a Layers of Fear

Maga mögött tudva az Early Accesst és a Game Preview programot, tegnap óta már PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is megvásárolható a Bloober Team legújabb játéka, a Layers of Fear.

Blogajánló: A grafika nem számít?

Visszatérő vitatéma, hogy mennyire számít, vagy egyáltalán számít-e a grafika, ha egy játékkal játszunk. Heldengeist is ezt a témát járja körül a blogjában, amiben a művészi dizájnra és a technikai szépségre is kitér.

Új MMO-n dolgozik a BioWare

Legalábbis a fejlesztőcég egy álláshirdetéséből erre lehet következtetni, és további érdekesség, hogy épp ahhoz a stúdióhoz keresnek munkatársat, amely a Star Wars: The Old Republicért felel.