Hírarchívum - 2016. február

For Honor - a Ubisoftnak nincsen komoly elvárása

Tegnap tartotta aktuális pénzügyi esztendejének beszámolóját a Ubisoft, ahol nem csak az derült ki, hogy mi lesz a sorsa a Watch Dogsnak vagy az Assassin's Creednek, hanem az is, milyenek az elvárások a For Honorral szemben.

The Solus Project - fókuszban a történet

Megérkezett a The Solus Project harmadik fejlesztői naplója, ami ezúttal a játék történetére koncentrál. A Teotl Studios és a GRIP Digital túlélőjátéka jövő héten startol el a Steamen és a GOG-on,

Garden Warfare 2 - ilyenek lesznek a helyszínek

Másfél hét van már csak hátra a Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 érkezéséig, de az Electronic Arts és a PopCap még mindig elő tud rukkolni eddig nem látott kedvcsinálókkal. Most éppen a helyszínek lesznek terítéken.

Total War: Warhammer - újra mozgásban a kampány

A tavaly bemutatott Greenskins-kampány kedvcsinálójában az orkok háborújából kaptunk egy rövid ízelítőt. A mostani felvétel a Birodalom küzdelmeiből ad kóstolót, a harctól kezdve a karakterfákon át a karakterek személyre szabásáig.

Hitman: Absolution - Xbox One-on is játszható lesz

Az IO Interactive vezetője, Hannes Seifert megerősítette, hogy a Hitman-sorozat legutóbbi felvonása, a Hitman: Absolution biztosan játszható lesz Xbox One-on is. A bejelentés időzítése nem véletlen, ma indul el az új Hitman bétája.

Blogajánló: Ítéletnap kritika

Maktub friss blogjában egy 1999-es Arnold Schwarzenegger-filmet vett elő, melyben ha nem is egy öreg, de már egy öregedő Schwarzeneggert láthatunk. A film hibái és gyengeségei ellenére mégis szórakoztató marad.

Battlefield: Hardline - részletek az utolsó DLC-ről

Hamarosan megérkezik a Battlefield: Hardline utolsó, The Betrayal című DLC-je, melyről most kiderült némi információ. A fizetős kontentek mellett, pár ingyenes kiegészítő is érkezik az új javítással.

2016-ban új Assassin's Creed nélkül maradunk

A Need for Speed után újabb sorozatot küld a kiadója pihenőre. Az Assassin's Creed a második rész óta minden évben új, teljes értékű folytatással jelentkezett, idén azonban a kisebb epizódokkal kell beérnünk.

2017-ben jöhet a Destiny 2

Régóta tudjuk már, hogy nem marad folytatás nélkül a Destiny - az Activision bejelentette, hogy jövőre várható a második rész. Azt is elárulták, hogy idén még az első epizód azért kap egy új kiegészítőt.

Street Fighter V - már tölthető a Steamen

Egyre közeledik a Street Fighter V megjelenése, ezért az előrendelők a keddi megjelenésre készülve már tölthetik a játékot a Steamről. Közben megérkezett a következő karakterbemutató előzetes is.