Hírarchívum - 2016. május

Már készül a Pillars of Eternity folytatása

A játék körüli felhajtást látva talán nem meglepő annyira, mindenesetre az Obsidian megerősítette, hogy elkezdődtek a Pillars of Eternity II munkálatai. Valószínűleg az új részre is a Kickstarteren dobhatjuk össze a pénzt.

A Nintendo is belevág a filmezésbe

Habár a Nintendo már korábban is célozgatott rá, hogy újra megméretné magát a filmiparban, a céget vezető Tatsumi Kimishima most konkrétan is megerősítette, hogy vannak ilyen terveik.

Új infókat és képeket kapott a Zsivány Egyes

Elérhetővé vált a Zsivány Egyes - Egy Star Wars történet képes útmutatójának első pár oldala, ami néhány új képen kívül rengeteg részletet is tartalmaz. Többek között Darth Vader visszatéréséről és a többi karakterről is.

Saját filmet kap Harley Quinn?

A DC nem csak a Marvel univerzumát, de jövőbéli terveit is megirigyelte, így valószínűleg ők is ráerősítenek majd a női karakterekre. Ez azt jelentené, hogy az Öngyilkos osztagban bemutatkozó Harley Quinn kapna egy önálló filmet.

Frissítve: Drágább lesz az Xbox Live Gold-előfizetés

A Microsoft megerősítette, hogy az árfolyamváltozások miatt június végétől hat országban is emelkedni fog a Gold-előfizetés ára. A változás sajnos Magyarországot is érinteni fogja.

Befutott a 24 és az új Szökés előzetese is

A FOX New Yorkban tartotta az éves televíziós konferenciáját, ahol a korábban már megerősített sorozatok, így a visszatérő 24, a Szökés, a Halálos fegyver és az Ördögűző is kapott egy bemutatkozó trailert.

Dragon Ball-bejelentésre készül a Bandai Namco

A Bandai Namco és a Toei Animation beizzított egy új Dragon Ball teaser honlapot. Az azon futó visszaszámláló alapján arra lehet következtetni, hogy ma délután valami nagy leleplezésre készül a stúdió.

Crysis - nincs kizárva, hogy felújított változatot kap

Ugyan a Crytek jelenleg teljes erővel a játékpiacot meghódítani akaró VR-őrületnek behódolva fejleszt játékokat, a cég technikai igazgatója azért nem tartja kizártnak, hogy valamikor újrahangolt változatot kapjon a Crysis.

E3 2016: A Sony a szokásos időben konferenciázik

Utolsóként a Sony is elárulta, hogy mikor tartja az idei E3-as konferenciáját. Nagy meglepetést nem okozott a cég, így ha ismét élőben szeretnéd követni a PlayStation-bejelentéseket, sajnos éjszakáznod kell.

Overwatch - a két sárkány meséje

Az ígéreteknek megfelelően befutott az Overwatch következő animációs kisfilmje, amely a két rivális testvér, Hanzo és Genji Shimada történetét meséli el. Szokásos Blizzard-minőség, érdemes megnézni!