Hírarchívum - 2016. május

E3 2016: Resident Evil 7-bejelentést kapunk?

A japán játékipar ismert elemzője szerint már készül a Resident Evil 7, és minden jel szerint a júniusi E3-on be is mutatja a Capcom. A pletykák szerint a játék visszatér a horrorsorozat gyökereihez.

A Total War: Warhammer lényege

Ha még soha nem játszottál egyetlen Total War-játékkal sem, de érdekel a Warhammer világa, akkor a fejlesztők jóvoltából egy videós gyorstalpalót nézhetsz végig. Szó esik a világról, a csatákról és a diplomáciáról is.

Forza Motorsport 6 - megérkezett a NASCAR DLC

A legutóbbi szivárgás után végre hivatalossá vált a NASCAR Expansion, ráadásul nem kell rá várni a Forza 6-fanoknak, már tölthető is az új versenyeket, autókat és pályát tartalmazó csomag.

Launch trailerek a reggeli mellé

A héten több sikervárományos cím is a boltokba kerül, köztük a Shadwen, a Valkyria Chronicles Remastered és a Shadow of the Beast is. Összeszedtük nektek az említett három játék launch trailerét.

Az Acer is besegít a Starbreeze VR-szemüvegénél

A Starbreeze csapata láthatóan komolyan gondolja, hogy betör a VR-szemüvegek piacára, ebben még a hardvergyártásban járatosabb Acer is segíteni fogja. A rossz hír az, hogy egyelőre nem az otthonokra lőnek a csúcssisakkal.

Már most óriási siker a Dark Souls-társas

Azok után, hogy a kért összeg percek alatt összejött, nem az volt a kérdés, hogy van-e igény a Dark Souls társasjáték-változatára, hanem az, hogy mennyien szeretnének egy példányt belőle.

Előzetes az új Homefront megjelenéséhez

Amerikában már megjelent a Homefront: The Revolution, ennek apropóján pedig megérkezett a játék launch trailere, és az is kiderült, mi jót tartalmaz majd a szezonbérlete.

League of Legends-csapatot vett a Schalke

Úgy tűnik, a profi sportklubokat is elkezdte érdekelni az eSport, erre (újabb) bizonyíték, hogy az FC Schalke 04 felvásárolta az Elements nevet viselő League of Legends-csapatot.

Képeken a Dishonored folytatása

Ugyan az előzetesünk mellé már pakoltunk néhány screenshotot a Dishonored 2-ből, ezek jobb híján scannelt képek voltak. Most jó minőségben is megleshetitek őket, sőt néhány újabb darabot is sikerült beszereznünk.

Bemutatták a legújabb Dragon Ball-játékot

Lejárt a Bandai Namco visszaszámlálója, a kiadó a várakozásoknak megfelelően a Dragon Ball: Xenoverse folytatásáról rántotta le a leplet. A részleteknek még híján vagyunk ugyan, de egy trailert azért mutatunk a játékból.