Hírarchívum - 2016. július

Nem mindegyik PS VR-cím támogatja a kontrollert

Noha a hét elején a Sony úgy nyilatkozott az Eurogamernek, hogy mindegyik PlayStation VR-játék támogatja a DualShock 4-et, valójában nem ilyen egyszerű a képlet. Néhány csak a PS Move-val áll szóba.

Kingdom Come - miért fontos a páncél?

Ha egy olyan középkori RPG-re vágysz, amelyben nincsenek fantasy elemek, akkor a Kingdom Come: Deliverance-et neked találták ki. Itt a kardnak súlya van, nem hadonászhatsz vele ész nélkül.

Xbox One S - hivatalos a Gears of War 4-es bundle

Igaznak bizonyultak a pletykák, tényleg jön a Gears of War 4-es Xbox One S-konzolcsomag. A 2 TB-os masina bíbor színben pompázik, és egy lézer-gravírozott karomnyommal díszítik.

Hét percig mozog a Call of Duty 4: Remastered

Az Activision új gameplay videót tett közzé a Call of Duty 4: Modern Warfare újrakevert változatáról: a kampány második fejezetét, a Crew Expendable küldetést izgulhatjuk végig. A grafika tényleg szebb lett.

Red Bull Air Race - bétakulcsokat oszt az NVIDIA

Hazánkban is nagy sikernek örvend a Red Bull Air Race, ráadásul a magyar futam éppen a hétvégén esedékes. Pont kapóra jött tehát az NVIDIA akciója, amellyel a játékadaptáció bétájához férhetünk hozzá.

Fedezzük fel a No Man's Sky univerzumát!

Kevesebb mint egy hónap van hátra a No Man's Sky megjelenéséig, ám addig egy új videósorozattal üthetjük el a várakozással teli heteket. Az első rész a felfedezésről szól, noha egy élet is kevés 18 trillió bolygó bejárásához.

Star Wars: Battlefront - új offline mód érkezik

A DICE bejelentette, hogy a jövő hét folyamán élesedik a Skirmish játékmód, amit offline is tolhatnak a játékosok a botok ellen. Ezen kívül már azt is tudjuk, melyik hónapban érkezik a Death Star DLC.

Nyugaton is megjelenik a Naruto Online

Az Oasis Games bejelentette, hogy az ázsiai régióban nagy népszerűségnek örvendő Naruto Online Európában is elstartolt majd. A premier már nincs messze, július 20-án csaphatunk le az angol változatra.

HWSW: Szerencsejáték miatt perelik a Valve-ot

Két oldalról is tűz alá került a Valve az elmúlt hetekben, miután két perben is azzal vádolják a céget, hogy illegális online szerencsejáték-piacok létrehozását támogatta, illetve részesült azok bevételeiből - írja a HWSW.

PC-n is elstartolt a Fallout Shelter

Miután mobilokra már több millióan töltötték le a Fallout Sheltert, végre számítógépeken is elérhetővé vált a bunkermenedzselős spin-off. Egy kicsit ugyan trükközni kell a letöltéshez, de ennyi bőven belefér.