Hírarchívum - 2016. július

Mit szólnátok a Fűrész nyolcadik részéhez?

Szűk hat éve annak, hogy utoljára hallatott magáról a Fűrész, de nincs ebben semmi különös, elvégre a Lionsgate már befejezte sorozatot... Izé, legalábbis egyszer, mert jövőre mégis előrukkol egy folytatással.

A gonoszok a főszereplők a DC új mobiljátékaiban

Valószínűleg a Suicide Squad hatása, de a Warner Bros. és a DC Comics mindjárt két olyan játékot töltött fel az alkalmazásboltokba, amelyekben a Batman-univerzum gonoszai kapták a főszerepet.

Októberben jön a PlayStation 4 Neo?

A spanyol Amazon honlapjára felkerült egy új PlayStation 4, ami az internetes áruház szerint ugyanakkor mutatkozik be, mint a PlayStation VR. Az adatlapot időközben törölte a cég.

Befutott a Zsivány Egyes werkfilmje

Ma délután elrajtolt az idei Star Wars Celebration, aminek keretein belül megérkezett a Rogue One: A Star Wars Story werkfilmje. A videó mellé egy nagyon pofás plakátot is kaptunk.

Jövő hónapban jön a Batman: The Telltale Series

A Warner Bros. és a Telltale megerősítette, hogy augusztusban mutatkozik be a Batman: The Telltale Series első epizódja, amit szeptember közepén egy dobozos premier követ majd.

System Shock - sikeres lett a Kickstarter-kampány

Ugyan még nem ért véget, de máris elérte a kitűzött célt a Night Dive Studios. A csapat 900 ezer dollárt szeretett volna összekalapozni, de 13 nappal a kampány vége előtt már több mint egymilliónál jár a System Shock.

Augusztusban jön a Grow Up

Az idei E3-on mutatkozott be a kísérleti projektből teljes játékká vált Grow Home folytatása, a Grow Up, ami a Ubisoft tájékoztatása szerint a jövő hónap közepén jelenik meg.

Konzolokra is jön a Hyper Light Drifter

Nemcsak egy sikeres Kickstarter-gyűjtésen, de egy még sikeresebb PC-s megjelenésen is túl van már a Heart Machine akció-szerepjátéka, a Hyper Light Drifter, amit a hónap végén szerencsére konzolokon is kipróbálhatunk majd.

Civilization VI - bővebben az új művészeti stílusról

Öt játékkal a háta mögött a Firaxis csapata úgy gondolta, ideje ráncba szedni a Civilization művészeti stílusát. Az új rész sokkal stilizáltabb és fényesebb, igazi manna a szemnek. Erről szól az új fejlesztői napló.

Nálunk is megjelenik a Mobius Final Fantasy

A Final Fantasy legújabb mobilos mellékága Európában is tiszteletét teszi. A játék gyönyörűen néz ki, és kellően tartalmas is, ráadásul a sorozat két veteránja, Yoshinori Kitase és Kazushige Nojima dolgozott rajta.