Hírarchívum - 2018. október

Fél óra a Resident Evil 2 remake-kel

Habár maga a játék csupán 2019-ben jelenik meg, a Capcom mégsem fél megmutatni a Resident Evil 2 remake-jét. A több mint félórás stream során Claire Redfield kalandjait követhetjük.

Fallout 76 - rengeteg gameplay videó érkezett

A Bethesda eddig hétpecsétes titokként kezelte a Fallout 76 játékmenet-videóit, ma azonban végre átléptük az embargó dátumát. Lássuk tehát élesben, hogy mi a helyzet Nyugat-Virginiában!

Project xCloud - a Microsoft felhős játékrendszere

A cloud-gamingé a jövő: sokat hallottuk már ezt, a Microsoft pedig hatalmas lépést tett ebbe az irányba. A Project xCloud szolgáltatásával az összes Xbox One-játékot elérhetjük szinte bármely platformon.

Hamarosan révbe ér a RimWorld

Öt évnyi toldozgatás-foltozgatás után végre elhagyja az Early Access-státuszát a RimWorld. Október közepén érkezik a kolóniaépítőjáték 1.0-s verziója, de a későbbiekben is érkeznek majd a tartalmi frissítések.

Call of Duty: Black Ops 4 - jöhetnek a modok?

A Treyarch különös figyelmet fordít a PC-s rajongótáborra, így a Black Ops 4 megkap szinte minden opciót, ami a Master Race szemének-szájának ingere lehet. Az egyik legfrissebb tweet szerint akár a modolás is ismét terítékre kerülhet.

S.O.N - készülj a borzongásra!

Megérkezett a S.O.N negyedik előzetese is, a hangulat pedig ezúttal sem lett barátibb. A lápból felbukkanó koponyák és a fákról lógó testek csak hátborzongatóbbá teszik Pennsylvania erdővidékét.

Brit toplista: Assassin's Creed és Forza a dobogón

Erős nyitóhét áll az Assassin's Creed: Odyssey és a Forza Horizon 4 mögött, de a két újonnan megjelent játék így sem bírta utolérni a FIFA 19-et. Switchen a Super Mario Party volt a legnépszerűbb.

Új Killzone-játékon dolgozik a Guerilla Games?

A ResetEra egyik felhasználója szúrta ki, hogy a Killzone-sorozatot és a Horizon: Zero Dawnt is fejlesztő Guerilla Games új, titkos projektjéhez a Rainbow Six: Siege csapatától igazolt csapattagokat.

HWSW: Magyar tartalmak is lesznek a Netflixen

Az EP képviselőinek többsége egyetértett az audiovizuális médiaszolgáltatásokra vonatozó irányelv frissítésében, amelynek eredményeként a Netflix és az Amazon is köteles lesz 30 százalék helyi tartalmat nyújtani minden EU-s tagállamban.

Októberi rekorddal indított a Venom

Minden idők legjobb októberi nyitását produkálta a Sony Pókember nélküli Pókember-univerzumának első felvonása, a Venom. A Tom Hardy főszereplésével készült film ráadásul az USA-ban és a nemzetközi bevételekben is rekorder lett.