Hírarchívum - 2018. október

A Sony már dolgozik a következő PlayStationön

Kenichiro Yoshida, a Sony vezérigazgatója a Financial Times magazinnak adott interjújában hivatalosan is bejelentette: a japán vállalat már dolgozik a következő PlayStation konzolon.

Starlink: Battle for Atlas - beköszön Judge és Chase

Egy pár rövid előzetest kapott a Ubisoft űrhajós lövöldéje. A Starlink csapatát két új pilóta erősíti. Judge képes lesz maga körül lelassítani az óramutató forgását, Chase pedig egy kis extra kakaóval bünteti majd az ellenfeleit.

Observation - a Stories Untold alkotóitól

A No Code csapata bemutatta következő projektjét, amelyben egy mesterséges intelligenciát irányítunk. Feladatunk, hogy megmentsük az űrállomás tragédiájának utolsó túlélőjét, ehhez pedig mindent be kell vetnünk.

Multispecialista is dolgozik a Cyberpunk 2077-en

A CD Projekt RED bejelentette, hogy hosszú távú stratégiai partnerséget kötött egy külső fejlesztőcsapattal. A Digital Scapes leginkább PvP-re specializálódott, ebből pedig arra következtethetünk, hogy multiplayer is lesz a Cyberpunk 2077-ben.

Hitman 2 - két járható út Kolumbiában

Az IO Intearctive most két alternatív megközelítést mutat be a Hitman 2-ben, a helyszín a drogbárók földje, Kolumbia. Ám mindez csak a jéghegy csúcsa, ennél sokkal több módszerrel is le lehet kapcsolni a célpontjainkat.

A Red Dead 2-nek tiszteleg a Call of Juarez-csapat

A Techland csapata egy baráti gesztust tett a közelgő Red Dead Redemption 2 felé, és egy üdvözlő videót tettek közzé a Call of Juarez: Gunslinger motorjával. A lengyelek biztosak benne, hogy Arthur Morgan legenda lesz.

A Steamen is sikeres az Assassin’s Creed: Odyssey

Úgy látszik, a PC-s játékosokat is meggyőzte az ókori Görögországban játszódó Assassin’s Creed: az első héten 50 százalékkal többen játszottak vele egyszerre, mint a tavalyi Originsszel. Sőt, a játék a sorozat többi darabját is veri!

HWSW: Bejelentették a nyolcmagos Core i9 CPU-kat

Bemutatta első nyolcmagos mainstream i9 processzorát az Intel. A tavaly leleplezett fejlesztéshez hasonlóan Coffee Lake kódnévvel érkező központi egységek további kettővel toldják meg a magszámot - írja a HWSW.

Resident Evil 2 - ilyen lesz a Deluxe-kiadás

A Capcom bejelentette a Resident Evil 2: Deluxe Editiont, amely Észak-Amerikában dobozos formában is elérhető lesz, Európában viszont csak digitálisan. Előbbihez kétoldalas borító is jár Chrisszel és Clairrel.

Akcióban az Onimusha: Warlords remastere

Jövő januárban felújított kiadást kap a feudális Japánban játszódó Onimusha: Warlords. A Capcom jóvoltából most belenézhetünk a tizenhét éves klasszikusba - akár a nosztalgiát, akár az új élményt keresed, jól fogsz járni.