Hírarchívum - 2018. május

Augusztus végén jön az F1 2018

A Codemasters ma délután bejelentette, hogy idén sem maradunk hivatalos F1-játék nélkül. A pontos dátum már ismert, de az első látnivalókra még várnunk kell. Annyi biztos, hogy a karriermódot tovább bővítették a fejlesztők.

Dátumot kapott a Zone of the Enders 2 remastere

Márciusban kaptuk a hírt a Konamitól, miszerint a Zone of the Enders: The 2nd Runner - Mars csak szeptemberben veszi be a boltokat. A VR-támogatással megspékelt remaster most már napra pontos dátumot kapott.

Így kezdődik a State of Decay 2

Már nyakunkon van a State of Decay 2 megjelenése, így a következő napok során bizonyára még több látnivaló érkezik az Undead Labs sandbox zombis játékából. Az IGN-nek hála most belenézhetünk az első 17 percbe.

Egy harmadik játékon is dolgozik az Eidos Montreal

David Anfossi, az Eidos Montreal vezetője a VentureBeatnek adott interjúban erősítette meg, hogy a csapat a The Avengers Project és az új Tomb Raider-játék mellett egy eddig be nem jelentett harmadik projekten is dolgozik.

Xbox-kontroller fogyatékkal élőknek?

Közeledik az E3, sűrűsödnek a kiállításra szánt bejelentésekkel kapcsolatos pletykák is, amelyek közül mindig a Microsoftot érintőek a legizgalmasabbak, hiszen azok mindig beteljesülnek. A redmondiak állítólag új kontrolleren dolgoznak.

15 millió eladott példánynál jár az Outlast-sorozat

A GamesIndustry.biz nemrég interjút készített a Red Barrels vezetőjével, Philippe Morinnal, aki büszkén jelentette be, hogy az Outlast-sorozat mostanra elérte a 15 milliós összeladást. Ezúton is gratulálunk hozzá!

Jimmy Fallonék Nintendo Labóval zenéltek

Jimmy Fallon rendszeresen jelentkező szegmense, a Classroom Instruments ezúttal Ariana Grandét látta vendégül. Ez önmagában nem túl érdekes, az viszont igen, hogy ezúttal a Nintendo Labóval keltették életre a dalokat.

Bezárja kapuit a Boss Key Productions

A stúdió alapítója, Cliff Bleszinski egy hivatalos közleményben bejelentette, hogy a LawBreakersszel nagyot bukó stúdiója, a Boss Key Productions végül nem fejezi be új játékát, és lehúzza a rolót.

Úgy tűnik, az EA-nél landoltak a BL-jogok

Habár a FIFA 19 bejelentése még várat magára, nagyon úgy tűnik, hogy a Konami és az UEFA megállapodásának végével az EA Sportsnál landoltak a Bajnokok Ligája és az Európa-Liga jogai.

Star Fox-versenyjátékon dolgozik a Nintendo?

Internetszerte arról lehet hallani, hogy a Nintendo új Star Fox-játékon dolgozik, ami az első pletykák szerint egy versenyzős mellékág lesz, méghozzá a Metroid Prime-trilógia fejlesztőitől.