Hírarchívum - 2018. május

Újabb pletykák az Obi-Wan-filmről

A legutóbbi hírek szerint az Obi-Wan Kenobira fókuszáló Star Wars-film a Tatooine-on játszódik majd, ahol hősünk a csecsemő Luke Skywalkerre és az őt nevelgető Lars-családra fog vigyázni.

PUBG - érkezik a Miramar térkép Xbox One-on

Megjelenési dátumot kapott a PUBG Miramar pályája Xbox One-on. Az új térkép május 24-én, vagyis jövő hét csütörtöktől lesz elérhető a Microsoft konzolján minden játékos számára.

A játéktermekben tér vissza a Halo

A 343 Industries bejelentette a Halo-sorozat következő darabját, a Halo: Fireteam Ravent. Wgy fénypisztolyos lövölde lesz, amit kapásból a játéktermekbe szánnak. Az ODST elit katonáját irányítjuk benne.

Black Ops 4 - a Battle.netet használja a PC-s verzió

A Destiny 2 után a Call of Duty: Black Ops 4 is a Blizzard-féle Battle.net szolgáltatást használja, nem pedig a Steamet. A portolást a tapasztalt Beenox végzi, nem lesz framerate-limit, s akár 4K-ban is futhat a shooter.

95 millió példánynál jár a Grand Theft Auto V

A Take-Two is közzétette az elmúlt negyedévre vonatkozó pénzügyi jelentését. Az eladások némileg visszaestek, nyilván a Red Dead Redemption 2 sikerére vár a cég. A GTA V azonban továbbra is szárnyal.

Júliusban kooperatív módot kap a No Man's Sky

Két hónap múlva érkezik a No Man's Sky következő nagyobb frissítése, a NEXT. A fejlesztők egy régóta várt funkcióval lepik meg a játékosokat: közeleg a teljes értékű online kooperatív mód. Párosan szép az élet a galaxisban!

Ingyen tölthető a Galactic Civilizations 2

Javában tart a Humble Store tavaszi vására, ám azoknak is érdemes ellátogatni az oldalra, akik nem szeretnének pénzt költeni. Holnapig ingyen a miénk lehet. a Stardock űrstratégiája, a Galactic Civilizations 2: Ultimate Edition.

Csúszik a Skull & Bones megjelenése

A Ubisoft is közzétette az elmúlt üzleti évre vonatkozó pénzügyi jelentését. A Far Cry 5 a kiadó második legjobb rajtját produkálta - 310 millió dollárt termelt az első héten. Viszont a tengeri csatákra kihegyezett Skull & Bones idén már nem jön ki.

Black Ops 4 - zombimód és battle royale is lesz

Az idei Call of Duty-epizóddal kapcsolatban talán a szokásosnál is több találgatás és spekuláció terjedt el az interneten, a játékot bemutató 50 perces sajtótájékoztató során azonban több trailer is érkezett, és végre mindenre fény derült!

Érkezik a Stay Safe

Jó hírünk van a száguldozás őrültjeinek! Megjelenési dátumot kapott az Atomic Raccoon Studios versenyzős, ügyességi játéka: a Stay Safe jövő héttől lesz elérhető a Steamen.