Hírarchívum - 2018. május

Hatalmas javítást kapott a Warhammer: Vermintide 2

A patkányirtás szerelmeseinek érdemes lehet újból elővenni a Warhammer: Vermintide 2-t; 20 GB-os frissítést kapott korunk egyik legnépszerűbb co-op játéka. Optimalizáció, fejlesztett AI, és még sok minden érkezett.

Battlefield V - befutottak az első infómorzsák

Most, hogy a Battlefield V-öt hivatalosan is megerősítették, a DICE máris elkezdte csepegtetni az apróbb érdekességeket a játékról. A kevésbé ismert helyszínek, a War Stories és az Operations játékmódok már garantáltak.

Call of Duty-játék a Candy Crush készítőitől

A Candy Crush készítői egy vadonatúj játékon dolgoznak, mely valószínűleg egy újabb epizódja lehet a Call of Duty franchise-nak - ezúttal azonban direkt mobiltelefonokra tervezve.

A fiatal Aragornra koncentrál a Gyűrűk Ura-sorozat?

A TheOneRing rajongói oldal több forrásra hivatkozva állítja, az Amazonnál közel félmilliárd dollárból készülő Gyűrűk Ura-sorozat első évada jó eséllyel Aragorn fiatal éveit mutatja majd be.

LEGO The Incredibles - Mr. Irdatlanék akcióban

Vadonatúj, akciódús előzetest kapott a TT Games legújabb LEGO-játéka, ami ezúttal a Pixar animációs filmjeit, a The Incrediblese-epizódokat veszi majd alapul. A friss trailer a csapatot és ellenlábasaikat mutatja be.

Shadow of the Tomb Raider - Lara fejlődése

A Shadow of the Tomb Raider legújabb előzetesében a játék narratív direktora, Jason Dozois arról mesél, hogy a 2013-ban elindított új trilógia óta milyen fejlődésen ment át Lara Croft, és hogyan érik be majd az új részre a karakter.

Pörgős előzetesen a Mission: Impossible - Utóhatás

Idén augusztusban Ethan Hunt és csapata ismét kénytelen lesz megmenteni a világot. A legújabb előzetes alapján a Mission: Impossible - Utóhatás legalább olyan akciódús és látványos lesz, mint a korábbi részek.

Bemutatkozott az Xbox Adaptive Controller

A Microsoft végül nem várta meg az E3-at, így hivatalosan is bemutatta a hét elején kiszivárgott vadonatúj, fogyatékkal élők számára készült Xbox-kontrollert, az Xbox Adaptive Controllert.

Hónap végén indul a The Crew 2 bétája

A Ubisoft bejelentette, hogy a hónap végén veszi kezdetét a The Crew 2 bétatesztelése. Már lehet jelentkezni, a várakozás fájdalmait pedig néhány kedvcsináló hivatott enyhíteni.

Hivatalos: jön a Battlefield V

Az Electronic Arts hivatalosan is bejelentette a következő Battlefield-játékot, amely a Battlefield V címet fogja viselni. Túl sok részletet még nem ismerünk, a további konkrétumok és látnivalók a jövő héten érkeznek.