Hírarchívum - 2018. augusztus

Rainbow Six: Siege - újabb ingyen hétvége várható

Ha eddig valamiért nem próbáltátok ki a Ubisoft falrobbantgatós shooterét, akkor itt az alkalom, hogy bepótoljátok a dolgot. Augusztus 16-20. között korlátlan kommandózásban lehet részetek PC-n, Xbox One-on és PS4-en egyaránt.

Komoly bevételt hoz a Pokémon Quest

Ismét tarolnak mobilon a zsebszörnyek. A Niantic Pokémon GO-jához hasonlóan free-to-play modellel operáló Pokémon Quest csak az első hónapban több mint 8 millió dollár bevételt hozott.

Új horrorjátékot teasel a Bandai Namco

Egy titokzatos weboldal került fel a netre a minap a Bandai Namco jóvoltából. Egyelőre elég keveset tudni az általa teaselt játékról, csupán az oldalon található kamerafelvétel és az ott megjelenő „Domas” szó alapján tudunk ötletelni.

Dátumot kapott a V-Rally 4

Másfél évtizedet kellett várni a V-Rally következő részére, amely szeptemberben érkezik PC-re és konzolokra. Az anyag nemcsak sima raliversenyeket ígér, hanem Hillclimbot és homokfutós futamokat is.

Így néz ki a Killer7 PC-s verziója

Május végén derült ki, hogy Goichi "Suda51" Suda és Shinji Mikami közös akciójátéka, a Killer7 számítógépeken is tiszteletét teszi. A korábbi GameCube-os és PS2-es cím alapos renováláson esett át. Lássuk mozgásban is!

Fallout 76 - valódi pénzért nem vehetünk kártyákat

A hétvégi QuakeConon kiderült, hogy a Fallout 76 visszahozza a frencsájz perkrendszerét, de képességeinket különféle kártyalapok formájában szabhatjuk testre. Felmerülhet a kérdés, hogy valódi pénzért is vehetünk-e ilyeneket?

Spacelords - videón az új fejlesztések

A jövő héten free-to-play modellre vált a Raiders of the Broken Planet, és maga a játék is nevet változtat. Az átállás azonban egy hosszú folyamat eredménye, lássuk, milyen fejlesztések várhatóak a Spacelordsban!

Íme, a Resident Evil 2 remake 900 dolláros kiadása

A Capcom egy meglehetősen furcsa Premium Editiont jelentett be Japánban a Resident Evil 2 remake-jéhez. A 900 dolláros kiadásban egy írógépre hajazó billentyűzetet találunk, és megkapjuk vele a sima gyűjtői csomag összes tartalmát is.

Deathgarden - így élj túl futóként

Holnap jelenik meg a Steamen a Dead by Daylight fejlesztőinek új multis címe, a Deathgarden. A játék a lassú, de erős vadász és a gyors futók közti összecsapásokra koncentrál. Most az utóbbiaknak szolgálhatunk tippekkel.

DOOM Eternal - nem lesz benne SnapMap

Jópofa extra volt a 2016-os DOOM pályaszerkesztője, de úgy tűnik, hogy az Eternal nem viszi tovább magával a SnapMap funkcióit. Helyette extra figyelmet kapnak a megjelenés utáni sztoritartalmak és az új többjátékos mód.