Hírarchívum - 2018. szeptember

Befutott az Assetto Corsa Competizione

Elstartolt az Assetto Corsa Competizione korai hozzáférésű változata a Steamen. A játék - hasonlóan elődjéhez - mély szimulációt és beállítási lehetőségekkel kecsegtet. Az Unreal Engine 4-nek hála a látvány is fejlődött.

Először mozog a Warhammer: Chaosbane

A júniusban bejelentett Warhammer: Chaosbane egy felülnézetes akció-RPG lesz, a fejlesztést a How to Survive-ról elhíresült Eko Software végzi. Most végre megtudhatjuk, mire számítsunk jövőre.

Japánban Switchre is befut az AC: Odyssey

A japán Nintendo Direct kicsit más volt, mint a nyugatra szánt közvetítés, a szigetországban ugyanis Switchre is megjelenik az Assassin's Creed: Odyssey felhős változata.

Klasszikus Final Fantasyk jönnek Switchre

A Nintendo Directben jelentették be, hogy a hibridkonzolra tart a Final Fantasy VII, a Final Fantasy IX, a Final Fantasy X és X-2 remastere, valamint a Final Fantasy XII: The Zodiac Age is.

Traileren a switches Sid Meier's Civilization VI

Az éjszakai Nintendo Directben újra bejelentették a Sid Meier's Civilization VI Switch-változatát. Ahogy azt már tudtuk, a körökre osztott birodalomépítő stratégia november közepén veszi be a hibridkonzolt.

Tudjuk, mikor jön Switchre a Warframe

A népszerű free-to-play lövölde Switch-verzióját még júliusban jelentették be, de éjszaka fény derült az új változat pontos megjelenési dátumára. Eszerint november végén csaphatunk le a Warframe-re a hibridkonzolon.

Remastert kap a Katamari Damacy

Több platformon is feltámad az eredetileg 2004-ben PS2-re megjelent Katamari Damacy. A Reroll-változat a feljavított grafika mellett Switchen kihasználja a Joy-Conok giroszkópját és a HD Rumble-t is.

A Switchet is beveszi az Animal Crossing

Sokan várták már az Animal Crossing felbukkanását Nintendo Switchen, és a kiotóiak nem is okoztak csalódást. A Directben bemutatkozott az egyelőre alcím nélküli új rész. Csekkold az első trailert!

Town - a Pokémon fejlesztőinek új RPG-je

Egy teljesen új szerepjátékon dolgozik a Game Freak csapata. A Townban egy békés faluban éldegélünk mindaddig, míg hirtelen barátságtalan szörnyek jelennek meg. Felvesszük a kesztyűt a behatolókkal.

Tényleg jön Switchre a New Super Mario Bros. U

Igaznak bizonyultak a korábbi pletykák, valóban elkészül Switchre a New Super Mario Bros. U. A némileg feljavított látvány mellett a Deluxe-kiadásban kapunk néhány bónuszkaraktert is jövő januárban.