Hírarchívum - 2018. szeptember

Októberben jön a Thronebreaker: The Witcher Tales

Sima Gwent-kiegészítőnek indult, végül teljes, különálló játék lett a The Witcher univerzumában játszódó Thronebreaker: The Witcher Tales, ami végre pontos megjelenési dátumot kapott. Először a PC-s tábor kapja meg.

Befutott a Captain Marvel első előzetese

Az ígérgetések után befutott a Captain Marvel első előzetese, ami nemcsak a történetből vázol fel apróságokat, de a szereplőket is bemutatja, köztük sok régi ismerőssel.

PUBG - Xbox One X-en butítani kell a látványt

A PUBG Corp. jelentése szerint 1.0-s verzióba lépett Xbox One-on a PlayerUnknown's Battlegrounds, de ez mégsem jelenti azt, hogy sikerült megoldani a framerate-gondokat, a hibákat és a stabilitási problémákat.

The Elder Scrolls VI - Redfall lesz az alcím?

A Bethesda az idei E3-on leplezte le a The Elder Scrolls-sorozat hatodik epizódját, amiről egyelőre semmit nem lehet tudni. Nem véletlenül, a megjelenés még nagyon messze van. Éppen ezért minden apró hírmorzsának csak örülni tudunk.

Tényleg visszatér a Resonance of Fate

Most már tényleg hivatalos: felújított formában tér vissza a Tri-Ace és a Sega 2010-es szerepjátéka. A 4K/HD Edition alcímű remaster októberben érkezik PC-re és PlayStation 4-re. Megérkezett az első előzetes is.

Switchre is befut a South Park: The Stick of Truth

A Nintendo hibridkonzolján is sikeres volt a South Park: Fractured but Whole, így a szókimondó széria előző része, a The Stick of Truth is megjelenhet majd rajta hamarosan. Ráadásul sokkal korábban, mint ahogy azt gondolnánk.

TGS 2018: Kingdom Hearts III - trailer és borítókép

Újabb látnivalókat mutatott be a Square Enix a Kingdom Hearts III kapcsán. A korábban már látott Big Hero 6-trailer megkapta a jócskán kibővített változatát, valamint nyilvánosságra hozták a játék egyik borítóképét is.

Black Ops 4: Blackout - változtatások jönnek

Hasznosnak bizonyult a Blackout nyílt bétatesztje. A legújabb Call of Duty-játék battle royale-módja nemcsak, hogy rendkívül népszerű volt, sok visszajelzéssel is szolgált. Lássuk, hogy milyen módosításokra számíthatunk!

TGS 2018: Így fest a The Last Remnant Remastered

Egy hete értekeztünk a The Last Remnant kapcsán, hiszen a 2008-as JRPG még idén télen megkaphatja a PlayStation 4-re szánt felújított változatát. A legújabb előzetesben mi is összehasonlíthatjuk az eredeti játék és a remaster grafikáját.

Egy hetet csúszik a Sea of Thieves kiegészítője

A korábbi bejelentésekkel ellentétben csupán szeptember végén érkezik majd a Sea of Thieves következő nagy tartalmi frissítése, a Forsaken Shores. A csúszás oka egyszerű: kell még egy kis idő a bugok kijavítására.