Hírarchívum - 2018. szeptember

Soul Calibur VI - a játékmódokról és Cervantesről

Két új előzetes is érkezett a Bandai Namco várva-várt verekedős játéka kapcsán. Az egyik ízelítő a játékmódokat és a karaktereink testreszabhatóságát mutatja be, míg a másik klip Cervantesre, a hírhedt kalózra fókuszál.

Élesedett Busan, az Overwatch legújabb térképe

Az idei Gamescomon bemutatkozott D.Va saját rövidfilmje, ahol első körben láthattuk Busan városát. A legújabb frissítéssel végre a live szervereken is kipróbálhatjuk az új CP-mapot és az azzal érkező változtatásokat.

The Banner Saga - rajzfilmként térhet vissza?

Idén nyáron véget ért a The Banner Saga. A trilógia lezárása után méltán kérdezhetik a rajongók: innen hova tovább? A Stoic Studio fejese szerint nem lehetetlen, hogy animációs sorozatként térjen vissza a széria.

TGS 2018: Jövő év elején jön hozzánk a God Eater 3

Noha a japánok már decemberben játszhatnak a God Eater harmadik részével, nekünk egy kicsivel tovább kell várni rá. A Bandai Namco szerint 2019 elején csaphatunk le rá, most pedig az új trailernek örülhetünk.

TGS 2018: Bejelentették az új Samurai Showdownt

Az SNK a Tokyo Game Show apropóján jelentette be az új Samurai Showdownt, amely Samurai Spirits címen fut. A bunyós játék már teljesen 3D-s lesz, ugyanakkor továbbra is 2D-s síkon mozognak majd a karakterek.

Fél óra a Remnant: From the Ashes társaságában

Még a PAX Westről származik az alábbi gameplay felvétel, amely a Darksiders III készítőinek új játékát, a Remnant: From the Ashest mutatja be. A négyfős kooperatív shooterben idegen lények ellen harcolhatunk.

Kétféle mód az Assassin's Creed: Odyssey-ben

A korábbi játékokban számos ikonnal találkozhattunk a térképet megnyitva, így mindig tudtuk, merre érdemes felfedezni a világot. Az Assassin's Creed: Odyssey-ben azonban lesz egy Exploration mód, ahol ezek eltűnnek.

Frissítve: PC-re is megjelenik a Halo 5: Guardians?

Az Amazon brit részlegének oldalán hirtelen megváltozott a Halo 5: Guardians adatlapján a korábbi borítókép, amiből egyesek arra a következtetésre jutottak, hogy hamarosan PC-re költözhet az ötödik felvonás.

2019-re csúszik a One Piece: World Seeker

Sajnos mégsem jelenik meg idén a nyitott világú One Piece-játék, a Bandai Namco szólt, hogy 2019-nél előbb ne számítsunk a premierre. Az ok a szokásos: a lehető legjobb élményt szeretnék megteremteni, ehhez pedig idő kell.

Ma csaphatunk le a Forza Horizon 4 demójára

A Microsoft elhintette, hogy ma érkezik a Forza Horizon 4 kipróbálható változata. Az áruházi oldal már éles, és bár letölteni még nem tudjuk a klienst, biztosak vagyunk abban, hogy ez pár óra múlva változni fog.