Hírarchívum - 2021. január

Készül a Rubik-kocka film

Filmet kap Rubik Ernő találmánya, továbbá egy tévés vetélkedő is tiszteleg majd a bűvös kocka előtt a közeljövőben, azt viszont még nem tudjuk, hogy pontosan miről fognak szólni a feldolgozások.

Idén már biztosan megjelenik a Psychonauts 2

A Double Fine csapata még az ünnepek előtt tette közzé a legutóbbi videós helyzetjelentését, azonban mindenképp érdemes megemlékezni róla, elvégre alapos képet kapunk arról, hogy is áll jelenleg a Psychonauts 2 fejlesztése.

Újabb négy kép érkezett az Uncharted-filmhez

Négy képpel köszöntötte az új évet az Uncharted-film Twitter-oldala, és bár azok a kellékesek kiváló munkájáról árulkodnak elsősorban, kedvcsinálónak így sem utolsók. Csekkoljátok őket!

Úgy néz ki, több PS4-modelltől is elbúcsúzhatunk

Egy japán üzlet szerint a Sony több PS4-modell gyártásával is felhagyott, így azokból már nem számíthatnak újabb példányokra a vásárlók. Korábban a PlayStation Direct oldalán olvashattunk hasonló információt.

The Elder Scrolls-sorozatot készít a Netflix?

Vaskos pletykával indul az év, a híresztelések szerint sorozatot készítene a The Elder Scrolls alapján a Netflix. Hivatalos megerősítés még nincs, a Fallout-adaptáció tükrében azonban egyáltalán nem elképzelhetetlen a dolog.

Eladósorba kerülhet a Bond-filmeket jegyző MGM

Noha hivatalosan még nem erősítették meg a híreket, lapértesülések szerint eladósorba kerülhet a James Bond-filmeket is jegyző MGM Holdings. Az elmúlt év után kicsit már számítottunk is rá.

Hitman 3 - videón az első öt perc

A Game Informer szállította a Hitman 3 legújabb kedvcsinálóját, a magazin jóvoltából a játék első öt percének felvételét leshetjük meg ezúttal. A 47-es ügynök Dubaj felé veszi az irányt.