Hírarchívum - 2021. január

Kompenzálja a filmeseket a Warner a hibrid rajtért

Tavaly jelentette be a Warner Bros., hogy idén az összes filmje hibrid módon rajtol majd el Amerikában, vagyis a mozipremier mellett az első hónapban az HBO Max kínálatában is elérhetőek lesznek a blockbusterei. Nem mindenki örült ennek.

Lenovo LaVie Mini - a Nintendo Switch nyomában

A Lenovo az idei CES apropóján villantotta meg az egyelőre csak prototípus formájában létező LaVie Minit, amely a Nintendo Switchére gyanúsan emlékeztető formatervvel készül megszólítani a játékosokat.

Dupla epizóddal indul a WandaVision

A héten debütál a Marvel Studios első nagyobb, már kifejezetten a Disney+-ra szánt tartalma, a WandaVisionből ráadásul mindjárt két epizód kerül majd fel a streamingszolgáltatás kínálatába.

Brit toplista: tovább menetel a Nintendo Switch

Habár az év első hete hagyományosan visszafogott a játékeladások szempontjából, az idei esztendő ezen a fronton is másképp indul kissé: a járvány miatt ismét bezárkózó britek lelkesebben vásároltak játékot a megszokottnál.

Gotham Knights - csapatjátékra épít a harcrendszer

Habár a Gotham Knights hivatalosan nem kapcsolódik az Arkham-széria univerzumához, számos tekintetben visszaköszönnek majd a korábbi Batman-játékok jellemvonásai. Ilyen lesz a harcrendszer is, de csak bizonyos mértékig.

Ancient Abyss - ígéretes roguelike a láthatáron

Ha kedvelitek az ízléses pixelgrafikával megáldott kemény roguelike-okat, és nem vetitek meg a kötetlen felfedezést sem, akkor mindenképp vessetek egy pillantást az Ancient Abyss bemutatkozó előzetesére!

Valorant - bemutatkozik Yoru

A szivárgások nem kímélték a Valorant legújabb hősét, így lényegében mindent tudhattunk már Yoru érkezéséről, most azonban hivatalosan is bemutatkozott az új operátor, mégpedig egy látványos videó keretei közt.

Kalimdorra kalauzol az új World of Warcraft-könyv

A World of Warcraft hatalmas univerzuma minden évben egy kicsit szélesebb lesz, hála a játék mellett megjelenő regényeknek, ez pedig idén sincs másképp. Az Eastern Kingdoms után ősszel Kalimdor tájait is felfedezhetjük majd.

Végleg lehúzza a rolót a Battleborn

Sosem aratott elsöprő sikereket a Battleborn, a Gearbox hero shootere azonban az elmúlt bő három évét már fél lábbal a sírban töltötte. Most hivatalosan is elérkezett a vég: néhány héten belül lelövik a játék szervereit.

League of Legends - így indult a 2021-es szezon

Elindult a League of Legends tizenegyedik kompetitív szezonja, így rengeteg új látnivalóval és bejelentéssel gazdagodhattak a népszerű MOBA játékosai. Ez az év a Ruined Kingről szól majd.