Hírarchívum - 2021. január

A Nintendo felvásárolta a Next Level Gamest

A Next Level Games és a Nintendo kapcsolata eddig is igazán közeli volt, hiszen a kanadai stúdió készítette többek közt a Luigi's Mansion 3-at is. Nem olyan nagy meglepetés tehát, hogy a japánok most hivatalosan is beolvasztották őket.

Húszéves a RuneScape

A huszadik születésnapját ünnepli az MMORPG-k nagyapja, a RuneScape. Ennek megfelelően a kurrens változat és az Old School Runescape is ünnepel, mégpedig egy egész évre szóló eseménysorozattal.

Kratos múltjáról mesél az új God of War-képregény

A Dark Horse márciusban induló képregénysorozata, a God of War: Fallen God kitöltheti majd a God of War III és a 2018-as soft reboot közt tátongó űrt. Lesz tehát mivel hangolódnunk a Ragnarökre.

Kiszivárgott a Valorant legújabb hőse

Hamarosan véget ér a Valorant aktuális szezonja, ez pedig csak egy dolgot jelenthet: új szezonbérletet és egy új játszható operátort. A szivárgásoknak köszönhetően már szinte mindent tudhatunk a Riot terveiről.

Nem jön Switchre a Kingdom Come: Deliverance

Az internet népe váratlan felfedezést tett a Nintendo japán oldalán: februárra besorolták switches megjelenésre a Kingdom Come: Deliverance-t. Ezt azonban ne várjuk tűkön ülve, mert úgy néz ki, valaki valahol szimplán hibázott.

Orc Warchief - városépítés orkmódra

Az Orc Warchiefben az emberek által legyőzött és megszégyenített orkok egyik törzsfőnökének szerepét öltjük magunkra. A feladatunk egy, az emberek támadásainak ellenálló város felépítése, majd az örök háború megnyerése.

Jól halad az Age of Empires IV fejlesztése

Shannon Loftis, a World's Edge stúdió feje évértékelőben tekintett vissza az Age of Empires-sorozat körüli történésekre. A második és a harmadik rész definitív kiadása mellett az évek óta készülő negyedik epizódról is ejtett néhány szót.

Mobilra tart a SpongeBob SquarePants - Rehydrated

A 2003-as SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom felújított változata tavaly nyáron jelent meg a legtöbb platformra, de hamarosan iOS- és Android-eszközökön is nekiláthatunk Bikinifenék megmentésének.

Márciusban jön a The Binding of Isaac: Repentance

A The Binding of Isaac következő, folytatásnak is beillő kiegészítője, a Repentance új megjelenési dátumot kapott. A fejlesztők szerint a bibliai ihletésű roguelike 500 órányi új tartalommal érkezik majd márciusban.

Brit toplista: az Animal Crossing visszaült a csúcsra

Az Animal Crossing: New Horizons a megjelenése óta nagy népszerűségnek örvend, rendre megtalálhattuk a brit dobozos játékeladások toplistájának élbolyában. 2020 utolsó hetén is a Nintendo játéka foglalta el az első helyet.