Hírarchívum - 2021. január

Hitman 3 - mozgásban a VR-mód

A 47-es ügynök hamarosan ismét munkához lát, PlayStation-konzolokon ráadásul akár testközelből, a virtuális valóságban is átélhetjük majd a kalandjait. Lássuk, hogyan fest ez élesben!

Kiszivárgott és játszható a Tomb Raider-remake

Az eredeti Tomb Raider tizedik évfordulójára egy teljes remake-et készített a Core Design csapata, ezt azonban a megjelenés előtt elkaszálták. Most napvilágot látott a projekt, és akár ki is próbálhatjuk azt.

FPS-szerepjátékot készít a Wasteland 3 csapata

Azt eddig is tudtuk, hogy legalább két új RPG-n dolgozik az inXile Entertainment, úgy tűnik azonban, hogy ezek közül legfeljebb csak az egyik követi majd a Wasteland 3 klasszikus, felső nézetes formuláját.

Jó eséllyel PS4-re is befut a God of War: Ragnarök

Damoklész kardja azóta lebeg a God of War: Ragnarök PlayStation 4-es változata felett, amióta hivatalosan is bejelentették a 2018-as sikerjáték folytatását. Most úgy tűnik, az előzőgenerációs konzol tulajdonosai fellélegezhetnek.

Még több Final Fantasyt várhatunk a Game Passbe

A Microsoft 2019-ben számos Final Fantasy-címmel ígérte bővíteni az Xbox Game Passt, ám a teljes listát még nem sikerült teljesítenie. A cég szóvivője szerint nincs miért aggódni, 2021 folyamán ezek is rendben megérkeznek.

Poison Control - takarítsd ki a poklot!

Emlékeztek arra a kis böngészős játékra, amiben egy pókkal kell a repkedő legyeket egyetlen vonallal körbekeríteni? Na, a Poison Control ugyanez, csak démonokkal és pörgős lövöldözéssel megfűszerezve.

Új magasságban a Rust népszerűsége

A Facepunch Studios multiplayer túlélőjátéka a napokban kissé felpörgött. Nemcsak rekordot döntött játékosszámban (már önmagához képest), de Twitchen is nagyon megugrott a nézettsége.

Sunlight - az Among the Sleep alkotóinak új játéka

A Krillbite Studio az Among the Sleep és a Mosaic rémálomszerű világa után egy sokkal kellemesebb környezetbe kalauzol minket. A Sunlightban egy háborítatlan erdőt fedezünk fel, miközben a fák hangja vezet minket.

Mégsem ma leplezik le a The King of Fighters XV-öt

A The King of Fighters-sorozat tizenötödik epizódjáról nem sokat tudunk, azon túl, hogy készül. Az eredeti tervek szerint ma hajnalban láthattuk volna a két éve fejlesztett játék előzetesét, az SNK azonban az utolsó pillanatban lemondta a dolgot.

Ismét csúszik az Outriders

Az eredeti tervek szerint már tavaly meg kellett volna jelennie a Square Enix és a People Can Fly játékának, az Outridersnek, de most kiderült, hogy a februári premier is áprilisra csúszik. Előtte viszont kipróbálhatjuk majd a TPS-t.