Hírarchívum - 2021. január

The Elder Scrolls VI - irány Hammerfell?

A létezésén kívül gyakorlatilag semmit sem tudunk még a Bethesda Game Studios legújabb játékáról, a The Elder Scrolls VI-ról, így minden apró hírmorzsának és olyan találgatásnak is örülünk, ami nemrég bukkant fel a játék Twitter-fiókja alatt.

Microsoft Flight Simulator - legyen hó!

Az ígéreteknek megfelelően karácsony előtt élesedett a valósidejű havazást is magával hozó frissítés a Microsoft Flight Simulatorhoz, amit most élesben is megcsodálhatunk a legújabb előzetesben.

Cyberpunk 2077 - visszaesett a játékosok száma

A megjelenéskor hatalmas volt az érdeklődés a Steamen a Cyberpunk 2077 iránt, hiszen még az egyszerre játszó játékosok rekordját is megdöntötte a CD Projekt RED legújabb RPG-je, most azonban drasztikusan csökken a felhasználók száma.

Visszatérhet a Tenchu-széria?

Hosszú ideje már csak a kispadon üldögél a Tenchu-franchise, azonban az Acquire fejlesztőcsapat vezetője, Endo Takuma ennek ellenére továbbra sem mondott le a lopakodós sorozat feltámasztásáról.

Atomic Heart - itt a hivatalos gépigény

Jó ideje nem hallottunk már a BioShock- és a S.T.A.L.K.E.R.-játékok hangulatát idéző Atomi Heart felől, aminek a megjelenését még továbbra is homály fedi, de legalább most megtudtuk, hogy milyen PC-t kell majd alápakolnunk.

Gameplay előzetesen a Gods Will Fall

A Gods Will Fallban egy csapat kelta harcos indul kétes kimenetelű küldetésre. Céljuk a kegyetlen istenek elpusztítása, ám ahhoz, hogy ezt megtehessék, mindegyiküket a saját birodalmában kell felkeresniük.

The Sinking City - visszatér a digitális boltokba

Miután tavaly nyáron jogi viszály következtében lekerült a legtöbb digitális áruház polcairól a The Sinking City, hamarosan visszatér oda. Ez azonban még nem jelenti azt, hogy a jogdíjak körüli csatának vége van.

Aszimmetrikus horrorjáték lesz az A Way to be Dead

A Dead by Daylight nyomdokain újabb aszimmetrikus horrorjáték közeledik a zsáner rajongói felé. Az A Way to be Dead annyit csavar a formulán, hogy a gyilkos áldozatául eső játékosok zombiként vadásznak korábbi társaikra.

Everspace 2 - hamarosan early access

Az Everspace nagyobb és részletesebb folytatásának korai hozzáférésű változatának startja egész eddig nem jött össze. Most már azonban nem kell sokat várnunk, két héten belül pilótafülkébe pattanhatunk!

Star Wars - kezdetét vette a High Republic kora

A Disney és a Lucasfilm tavaly jelentette be a Star Wars új történeti korszakát, amely a mozifilmek előtt, a jedik aranykorának idején játszódik. A Lucasfilm tegnap egy streammel és egy launch trailerrel jelezte, hogy ez az új kor elkezdődött.