Hírarchívum - 2021. január

VR-támogatást is kap a felújított System Shock 2

Továbbra is elég rapszodikusan érkeznek a hírek a Nightdive Studios gondozásában készülő System Shock 2: Enhanced Editionről, most azonban megtudhattunk egy komoly fejleményt: VR-ban is játszható lesz a játék.

Black Ops: Cold War - ingyenes zombivadászat

Az Activision bejelentése szerint egy teljes héten át bárki ingyenesen irthatja majd a Call of Duty: Black Ops - Cold War zombijait. Ez az első alkalom, hogy ideiglenesen ingyenessé válik a széria Zombies módja.

Megjelenési dátumokat villantott a Sony

A CES 2021 digitális adásán természetesen részt vett a Sony is, ami egy gyors bemutatóvideó keretei közt lerántotta a leplet számos PlayStation 5-játék hozzávetőleges dátumáról.

Feltámadt a Lucasfilm Games

A Disney keze alatt munkálkodó Lucasfilm újjáéleszti a videojátékos brandjét, ezzel ismét egy kalap alá vonva a Star Wars-játékokat és a stúdióhoz kapcsolódó videojátékos projekteket.

A Riot és a Bungie cheatkészítőket perel

Mind a Riot, mind a Bungie elkötelezett amellett, hogy a játékaikban a felhasználók örömét ne rontsák el a csalók. A két vállalat most közös perrel ment neki a cheateket készítő és árusító GatorCheatsnek.

Hitman 3 - ezeken a helyszíneken jár a 47-es ügynök

Az IO Interactive rövid világ körüli utazásra invitál bennünket, bemutatja ugyanis, milyen változatos helyekre sodorja a munka a 47-es ügynököt a Hitman 3-ban. A túra teljesen spoilermentes.

A hónap végén jelenik meg a Disjunction

A Disjunction egy lopakodós akció-szerepjáték lesz, ami Földünk cyberpunk közeljövőjének New Yorkjában játszódik. Három hős indul egy mindenhová elérő összeesküvés után, úgy, hogy az ő ténykedésüknek nyoma se maradjon.

Modern platformokra is kiadják a Monster Tale-t

A 2011-ben megjelent Monster Tale hamarosan visszatér, a játék fejlesztőinek bejelentése alapján az év folyamán modern platformokra is ellátogat ez a metroidvania puzzle-platformer.

Cyberpunk 2077 - a lengyel versenyhivatal vizsgálja

A Cyberpunk 2077 több halasztás utáni megjelenése nagyot szólt, többféleképpen is. A lengyel versenyhivatal is felfigyelt a játék körüli botrányra, ezért górcső alá fogja venni, hogy a CD Projekt RED mit tesz a helyzet rendezéséért.

Jelenleg nincs esély egy switches Desperados III-ra

A tavaly megjelent Desperados III készítői hiába imádják a Nintendo hibridkonzolját, a játékuk átportolása egyelőre lehetetlen feladatnak bizonyul. Interjúban beszéltek arról, hogy miért.