Hírarchívum - 2022. december

Már elérhető a GTA Online következő frissítése, a Los Santos Drug Wars

Mától aktív a Grand Theft Auto Online Los Santos Drug War bővítése, ami nem csak új sztorit hoz a játékba, hanem még sok más meglepetést is tartogat.

Jenna Ortega New York városában menekülhet Ghostface elől - itt az első trailer

A Sikoly 6 előzetese ma került a nagyközönség elé: a rajongók először pillanthatnak bele a horror sorozat legújabb részébe.

Ajándékokkal és hógolyókkal vár a Fortnite Winterfest 2022

2022-ben a Fortnite éves ünnepi eseménye elég bőkezű: osztogatja az ingyenes dolgokat a karácsonyi fényekbe díszített hangulatos faházikóban.

Színre lépnek a SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake főgonoszai

Oké, Planktonon kívül túlzás lenne gonosznak nevezni Bikinifenék bármelyik lakóját, de az új SpongyaBob-játékban akkor is bőven akadnak majd izgalmas bossharcok.

Márciusban érkezik a Monster Energy Supercross: The Official Videogame 6

Sűrű lesz a tavasz a motorverseny-rajongók számára. A Milestone bejelentette, hogy márciusban érkezik a Monster Energy Supercross legújabb, hatodik felvonása.

Tölthető a Dying Light 2 fejlesztői eszköztára, ajándékot is nyerhetünk vele

A Techland közkinccsé teszi a Dying Light 2 fejlesztői eszköztárát. A nagyra hízott pályaszerkesztő bétája már megérkezett, a legjobb tartalomkészítőket pedig értékes ajándékok várják.

Végre Steamen is megjelenik a Watch Dogs: Legion

Újabb játék bizonyítja, hogy a Ubisoft szépen lassan visszatér a Valve áruházába. Bő két évvel az eredeti megjelenése után végre a Steamen is megvásárolható lesz a Watch Dogs: Legion.

Egy komplett filmet is megnézhetünk a High on Life-ban

Megérkezett a Squanch Games hibbant first-person shootere, és ahogy arra már előre számíthattunk, Justin Roiland bandája olyan indokolatlan easter eggekkel pakolta tele a játékot, amelyek láttán csak pislogunk.

Bemutatkozott a TT Isle of Man - Ride on the Edge 3

Harmadjára is visszatér a Man-sziget legendásan technikás motorversenyeit bemutató játékszéria. Lássuk, hogyan fest a TT Isle of Man - RIde on the Edge 3 bemutatkozó előzetese!

Előzetesen a Spider-Man: Across the Spider-Verse

Új, rettentően látványos előzetesen a jövőre mozikba kerülő Spider-Man: Across the Spider-Verse.