Hírarchívum - 2006. október

Tölthető az első Castle Wolfenstein-trailer

Az egyik játékkiállításon zárt ajtók mögött mutattak be egy Castle Wolfenstein-trailert, melynek kézikamerás felvételét most tőlünk is letölthetitek!

Novemberben jelenik meg a Call of Duty 3

Az Activision bejelentette a Call of Duty-sorozat harmadik részének európai megjelenésének pontos dátumát - a cím X360-ra jelenik meg elsőként.

Stranglehold videó érkezett - Max Payne, véged!

Elképesztő, hihetetlen és lenyűgöző! Ez a John Woo's Stranglehold - s hogy mire ez a hatalmas felhajtás? Lessétek meg saját szemetekkel a most érkezett videóban!

Elindult a első magyar Pasziánsz Kupa

Nagy örömömre szolgál bejelenteni, hogy tegnap este lezártuk a Pasziánsz Bajnokságra való regisztrációt és hamarosan indulnak is az összecsapások.

Ive got a baaaad feeling about this

NoFrag-es kollégáink egy nem gyenge FEAR: Extraction Point videóra hívták fel a figyelmünket, melyet muszáj megosztanunk veletek is!

Letöltésre kész a Vietcong 2: First Bravo

Megjelent a cseh Pterodon által készített Vietcong 2 első kiegészítője, a First Bravo, melyet a brit indiGLOW csapatnak köszönhetünk, és ami teljesen ingyenes!

Több, mint ötszáz friss kép landolt galériánkban!

Valamiféle nagy durranással akartuk zárni a hetet, így gondoltunk egyet, s több, mint 500 vadi új képet töltöttünk fel galériánkba. Érdemes leellenőrízni az összeállítást!

Lokálból tölthető a Made Man demója

Reneszánszukat élik a maffiás programok: míg az örökzöld Mafiát továbbra is imádjuk, addig az esetlen kópiákat nem mindig - lehet, hogy a Made Man kivétel lesz?

Megérkezett a Splinter Cell 4 többjátékos demója

Megjelent a Splinter Cell-sorozat negyedik részének demója X360-ra. A Double Agent alcímet viselő epizód többjátékos módját próbálhatják ki a konzol tulajdonosai.

E3 2007: Az első pontosítások az átalakított E3-ról

Mint az augusztus elején kiderült, bizonyos okok miatt jelentősen átalakították a világ legnagyobb játékkiállítását, az Electronic Entertainment Expót (E3).