Hírarchívum - 2006. október

Medieval II: Total War - Infók a limitált kiadásról

A Medieval: Total War második részét kiadó Sega bejelentette, hogy a játék limitált változata exkluzív anyagokat tartalmaz - ezeket másutt nem találjátok meg!

Itt az Earache Extreme Metal Racing új demója

Június elején már megjelent a címben szereplő "autóverseny" kipróbálható változata, ám amolyan gondűzőként megérkezett annak második fele is - csak rajongóknak!

Nem fog többet késni a PlayStation 3

A spanyol Meristation című online magazint olvasva tudhattuk meg, hogy készlethiány miatt további két hónapot csúszik a PS3 európai debütje - persze a hír kacsa.

Az Ezer Igazság Kardja

Aki látta a South Park új részét, a Make Love not Warcraft-ot, annak ismerősen hangozhat az Ezer Igazság Kardja, azaz a The Sword of Thousand Truths.

Sínen van az Uniós Windows Vista megjelenése

A korábbi pletykákkal ellentétben az Európai Unióban nem fog késni a Windows Vista. A Microsoft értesített minket, hogy sikerült megegyezni a részletekről.

Késik a Test Drive: Unlimited

Hatalmas késésről értesített minket az Atari. Az Xbox 360-on már hódító Test Drive: Unlimited PC-s, PS2-es és PSP-s változata 2007. februárjára csúszott át.

Alcímre lelt az új Turok

Alcímet kapott az eddig csak Turok project és Turok 2007 néven emlegetett dinógyilkolós játék. A Propaganda új FPS-e ezentúl a Heart of Darkness nevet viseli.

PS2-re és Xbox-ra is lesz Assassin's Creed?

Az eredetileg PlayStation 3-ra bejelentett Assassin's Creed most már biztosan megjelenik PC-re és X360-ra, ám a legfrissebb pletykák szerint itt még nem áll meg a menet.

Több hónapot csúszik a Maelstrom megjelenése

Ma kellett volna megjelennie a Codemasters kiadásában boltokba kerülő stratégiának, a Maelstromnak; a fejlesztők azonban diplomatikusan időt kértek... februárig.

Folytatódik a csalók elleni Blizzard-hadjárat

A Blizzard mindig keményen lépett fel a csalók ellen: nem egy Battle.net-hozzáférést tiltottak le csítelés ürügyén, továbbá sok World of Warcraft-account is törlésre került.