Hírarchívum - 2006. február

The Sims 2: Open for Business - aranyon

Az EA jelentése szerint a The Sims 2: Open for Business kiegészítő bearanyozodott és hamarosan megvásárolható a boltokban.

Red Orchestra: Ostfront 41-45 - előrendelés

A Red Orchestra: Ostfront 41-45 a mai nap folyamán kereskedelmi útjára indult és letölthető a Steam rendszerről.

WarPath - bejelentés

A Groove Games bejelentette legújabb játékát, ami típusát tekintve egy Sci-fi FPS lenne és a WarPath névre keresztelték.

Késő esti galériafrissítés

Vadi új képek landoltak galériánkban. A felhozatal: Bioshock, Desitinies, Dreamfall, Enemy Territory és Prey. Mind nagyon finom anyag, csekkoljátok le őket!

Elkészült a The Battle for Middle-Earth 2

Fantasztikus hírt jelentett be Valentin napján az Electronic Arts! Az óriásvállalat munkatársai tegnap befejezték az új Gyűrűk Ura játék, a BFME 2 fejlesztését.

Boldog Valentin napot!

Bár már alig pár perc van hátra a Szerelmesek Napjából, azért engedjétek meg, hogy így utólagosan is boldog Valentin napot kívánjak nektek!

Helyreállt a GK

Örömmel értesítjük kedves olvasóinkat, hogy sikerült megoldani a napokban felmerüllt problémákat, így újra teljesen működőképes a Gamekapocs.

Xbox 360 promó autók az utakon

A Microsoft marketingre kiképzett szakemberei mindig nagy meglepetéseket okoznak nekünk. Ezúttal X360 konzolokkal tuningolt szuperjárgányokat készítettek.

Megjelent a legújabb Catalyst driver

Az ATi által gyárott videókártyák tulajdonosainak figyelmébe ajánlom, hogy ma este felkerült a netre a legújabb, 6.2-es Catalyst drivercsomag!

Neverwinter Nights 2 - Trailer

Így estére a demok mellé egy kis izgalom fokozónak érkezett egy rövidke trailer a Neverwinter Nights 2-ből. Nézzétek meg.