Hírarchívum - 2006. május

E3 2006: Nintendo E3 konferencia letöltés

Aki lemaradt volna a tegnapi élő Nintendo közvetítésről, az bátran töltögesse tőlünk a teljes videófelvételt, melyen végre élesben látható a forradalmi kontroller!

E3 2006: Microsoft E3 konferencia letöltés

Mivel tegnap a Microsoft nem engedélyezte az elő adást, így a legtöbben valószínűleg még nem láttátok az óriáscég sajtókonferenciáját. Most tőlünk letölthetitek az egészet!

E3 2006: METAL GEAR SOLID 4 NAGYTRAILER! ! !

Úristen! Kojima ezzel a 15 perc hosszú előzetessel bizony alaposan megbüntetett mindent és mindenkit három évre előre! Eszméletlen! Felfoghatatlan! Mennyei!

E3 2006: Megesett a Golden Axe bejelentés!

Múlt héten röppentek fel a pletykák, miszerint készül a 80-as években megjelent Golden Axe feldolgozása következő generációs konzolokra. Íme, a bejelentés is megtörtént.

E3 2006: Vadi új screenshotok érkeztek

116 új kép: Age of 3, Alan Wake, Coded Arms, Gears of War, Halo 3, Hellboy, Mass Effect, 99 Nights, Too Human és Viva Pinata. Ezt az ajánlatot nem lehet kihagyni!

E3 2006: Sonic Wild Fire csak Wii-re

A Sega bejelentette, hogy mindenki kedvenc szuperhőse, Sonic egy újabb játék keretében csak Nintendo Wii-n szerepel majd - a project a Wild Fire munkanevet viseli.

E3 2006: Fligh Sim X bejelentés 64 képpel

Az éjszaka megjöttek az első részletek és screenshotok a tegnap esti Microsoft konferencián leleplezett új Flight Simulator X-ről.

E3 2006: Bemutatkozik a Silent Hill Origins

Jövőre érkezik a Silent Hill sorozat legfiatalabb tagja, a kizárólag Playstation Portable-ra hegesztett Origins. A bejelentés mellé képeket és videót is kaptunk.

E3 2006: Hellboy bejelentés látnivalókkal

A Konami megbízásából a Krome Studios készíti a Pokolfajzat című képregény és mozifilm nextgen játékadaptációját. Az anyag Xbox 360 és PS3 exkluzív lesz.

E3 2006: Nintendo Wii testközelből

Az E3-on nincs megállás! Épp az imént sikerült két német kollega kezéből kicsavarnunk a pendriveot, melyen a legfrissebb Nintendo Wii conceptek vannak!