Hírarchívum - 2006. május

E3 2006: Folytatódik a Starcraft és a Diablo

Bizony, a pletykák igazak voltak. A Blizzardosokkal elbeszélgetve megbizonyosodtunk róla, hogy folytatni fogják a Starcraft-ot és a Diablo-t.

E3 2006: Garfield visszatér!

Garfield a világ leglustább és leghaszontalanabb macskája visszatér képernyőinkre - ezúttal egy 3D-s ügyességi kalandjáték formájában.

E3 2006: PSP-re is lesz Call of Duty 3

Az Activision emberei első kézből informáltak minket, hogy PSP-re is lesz Call of Duty 3. Reakciónk: kedveskéim, és mi lesz a PC-s verzióval?

E3 2006: Bemutatkozik a The Sims 2: Pets

Amikor meghallottuk, hogy az EA standján Sims bejelentés készül, azonnal a harmadik részre gondoltunk. Nos, ez elmaradt, de itt az új kiegészítő!

E3 2006: 180 screenshot érkezett

Eragon, FEAR Extraction Point, Halo 3, Huxley, Neverwinter 2, Sonic, Spore, STALKER, Star Strek, Turok, Warhammer, WOW és még mindig nincs vége!

E3 2006: Booth Babes csajfotók - 2. rész

Ahogy megígértük, szállítjuk nektek az E3-as Booth Babes csajfotók folytatását. A ma este 56 gyönyörű hölgyet hoztunk haza, csak nektek!

E3 2006: Dead or Alive Xtreme 2 bejelentés

Bikinis csajok, napsütés, hatalmas pofonok - Ez a Dead or Alive. A Team Ninja nem késlekedett sokat és ma este előállt a DoA új részével!

E3 2006: Kiegészül az EVE Online világa

A CCP ma bemutatta a már évek óta hatalmas sikernek örvendő EVE Online című MMORPG-jük első kiegészítőlemezét, a The Path to Kali-t.

E3 2006: Új Disney-film nyomán készülő játék

A Walt Disney Pictures azonos című animációs filmje alapján időutazós akció-kalandjáték készül a Buena Vista Games jóvoltából. A program PS2-n kívül Wii-re is megjelenik.

E3 2006: Star Wars-játék készül a Wii-re?

Eddig is sejtettük, hogy a Wii-t nem szabad lebecsülni: a legfrissebb információk szerint már a LucasArts-ot is érdekelné a konzol, mint talpalávaló gép új játékuknak.