Hírarchívum - 2006. május

E3 2006: Puskatok Nintendo Wii kontrollerhez

Fantasztikus meglepetéssel állt elő a Nintendo. Készítettek egy Light Gun Shell nevű műanyag puskát, melybe a Wii távkapcsolóját lehet majd becsatlakoztatni.

E3 2006: Jövő májusban jön Pókember

Az Activision standján már lehet érdeklődni a harmadik Pókember játékról, mely természetesen a film alapján készül. Legutóbb a megjelenési dátumról informálódtunk.

E3 2006: Hol vagy MotorStorm?

Apró érdekesség, hogy a GDC-n tett ígéretek ellenére a PS3 egyik nyitójátéka, a MotorStorm nincs kint az E3-on. Még nem derült ki, hogy mi áll az ügy hátterében.

E3 2006: Készül a Vice City Stories!

Túl vagyunk a második Grand Theft Auto-bejelentésen - a Rockstar ezúttal a Liberty City Stories folytatásáról, a Vice City Storiesról rántotta le a leplet.

E3 2006: Kétszáz új screenshot érkezett!

Olyan finomságokat kaptunk, mint AITD, Enemy Territory, Final Fantasy, Hitman, Just Cause, Mobile Ops, Mortal Kombat, NHL, Tony Hawk, UT 2007 stb. Kötelező!

E3 2006: World of Warcraft - az új faj!

A Blizzard megtartotta a Burning Crusade prezentációját, melyen végre felfedték az új Alliance fajt. Kattintsatok és olvassatok tovább.

E3 2006: Van új Indy a nap alatt!

Indiana Jones, a közismert régész végre ismét vissza fog térni a játékvilágba, méghozzá egy teljesen új, epikus és eredeti történettel körítve.

E3 2006: Nintendo Wii Opera böngészővel

Bizony-bizony, ez a Wii olyan szuper konzol lesz, hogy még internetezni is lehet vele. A Nintendo már meg is állapodott az Opera készítőivel, hogy írjanak böngészőt a gépre.

E3 2006: Resident Evil Wii bejelentés

A Nintendo most értesített minket, hogy a Capcom már hegeszti a Resident Evil sorozatuk legújabb részét, melyet ezúttal már Wii platformra fejlesztenek.

E3 2006: Electronic Arts helyzetjelentés

Épp az imént landolt a postalábámban egy hivatalos, magyar nyelvű EA levél, melyben az E3-as játékokról beszél a kiadó. Lessétek meg, nagyon jó!