Hírarchívum - 2006. szeptember

F.E.A.R. Extraction Point demó érkezik holnap

A Sierra bejelentette, hogy a F.E.A.R. első kiegészítésének egyjátékos demója holnaptól válik elérhetővé - persze a progi megérkeztéről is értesítünk Titeket!

Star Wars: Next-Gen - Az első infók képekkel!

Az E3 és a lipcsei Games Convention alatt volt látható az a Star Wars-videó, melyet megtekintvén többen bíztak egy esetleges Jedi Knight-folytatásban.

David Douillet Judo - francia demó

A 10tackle Studios ma délután kiadta a Bigben Interactive profi judo sportjátékának, a David Douillet Judo-nak a kipróbálható demóját.

Need for Speed: Own The City - ez meg mi?

A német Electronic Arts ma közzétett egy megjelenési listát, melyben többek közt egy idén novemberre kiírt új Need for Speed található.

Daemon Tools Windows Vista-ra

A múlt héten megjelent, ingyenesen letölthető Windows Vista RC1 kipróbálása után sokan jeleztétek, hogy nem megy rajta a D-Tools. Egészen eddig...

Újabb Prince of Persia készül kizárólag PSP-re

A Ubisoft bejelentette, hogy a Foundation 9 Entertainment újabb PSP-exkluzív Prince of Persia-játékon dolgozik, mely teljes mértékben a tavalyi The Two Thrones-ra épül majd.

Nem lesz javítás a Dead Rising-hoz

Igen frusztráló Dead Rising-hibát tapasztaltak meg többen az elmúlt hetekben - egészen pontosan arról van szó, hogy a játék feliratozása hagyományos TV-n olvashatatlan.

Counter-Strike: Source frissítések várhatóak

A Steambe belépve értesültünk a Valve aktuális terveiről: hamarosan frissítéseket eszközölnek a Counter-Strike: Source játékmenetén - részletek nemsokára!

Anno 1701 - Demó még megjelenés előtt

Gőzerővel készül az Anno-sorozatot trilógiává avanzsáló harmadik rész, melyet tavaly májusban neveztek át Anno 1701-re. A készítők most elárultak némi infót a demóról.

Wii-re is készül a Splinter Cell: Double Agent

A Ubisoft bejelentette, hogy nyitócímként Nintendo Wii-re is megjelenik a Splinter Cell negyedik része, a Double Agent - a részletekért és az első képekért olvassatok tovább!