Hírarchívum - 2006. szeptember

Bejelentették a Starshatter 2-t

Bár már augusztus végén is olvashattatok nálunk a Starshatter: The Gathering Storm-ról, a Matrix Games csak ma jelentette be hivatalosan a játékot.

World of Warcraft: The Burning Crusade táncok

A YouTube-ra pár napja felkerült egy friss videó, melyben néhány új táncot tekinthetünk meg a készülő World of Warcraft: The Burning Crusade-ből.

Ajándék kormány a GT Pro Series-hez

Jópofa meglepetéssel készül az UbiSoft a Nintendo Wii-re fejlesztett GT Pro Series majdani tulajdonosainak. A játékhoz ajándék kormányt adnak!

Csináld magad - Xbox 360 laptop

Ben Heckendorn neve ismerősen csenghet a modderek körében. Az amerikai úriember legújabb találmánya egy csúnyácska, de lenyűgöző Xbox 360 laptop.

Ilyen lesz nemsokára az igazi RTS élmény

Jó mélyen a pénztárcánkba kell majd nyúlnunk, aludni is kell majd még előtte egy keveset, de valami ehhez hasonló lesz néhány év múlva minden RTS.

A jövő héten megjelenő játékok

Jövő héten érkezik többek közt az Age of Pirates, a Company of Heroes, a Faces of War, a Joint Task Force, a LEGO SW2, az NHL 07, a Rule of Rose és sok más!

Project Gotham Racing 4 készülőben

A Peugeot felelőtlen munkatársainak köszönhetően kiderült, hogy folytatódik az Xbox 360 exkluzív Project Gotham Racing!

Supreme Commander bétateszt indul októberben

A Total Annihilation fejlesztőinek új játékának, a Supreme Commandernek többjátékos módját próbálhatja majd ki pár szerencsés októberben.

A NFS: Carbon hivatalos autólistájának újabb része

Megérkezett a várva-várt Need for Speed: Carbon hivatalos autólistájának egy újabb része, szintén hivatalos, illusztráló screenshotokkal. Olvassatok tovább!

Öt darab fantörpikus videó érkezett

Öt darab remek animáció érkezett ezen a szép napos, ám kissé hűvös délutánon: természetesen a videók mindegyikét szerverünkről tölthetitek le. Jó mulatást!