Hírarchívum - 2006. szeptember

A britek falják a konzolos játékokat

Megérkezett az angliai játékeladásokat összesítő toplista, melyből kiderül, hogy a britek totál odavannak a konzolos cuccokért, azon belül is az X360 játékokért.

Elkészült a Gothic 3

Remek hírrel szolgálhatunk az RPG rajongóknak, tudniillik a Piranha Bytes a mai napon befejezte a Gothic 3 EU verziójának a fejlesztését.

Rainbow Six: Vegas gameplay videó lokálban

Az Ubisoft ma küldött nekünk egy pofás kis gameplay videót a készülő Rainbow Six: Vegas-ból. Lessétek meg, tényleg nagyon klafa!

Lokálból tölthető a FIFA 07 demója

Mindenféle beharangozás nélkül hajította be szerkesztőségi felhőkarcolónk ablakán az Electronic Arts ügyeletes marketingese a FIFA 07 demóját - fel is töltöttük nyomban!

Infinite Undiscovery - X360-exkluzív fantasy-RPG

Tavaly érkeztek a mende-mondák, hogy a Tri-Ace (Valkyrie Profile-játékok készítői) új - X360-exkluzív - fantasy-szerepjátékon dolgozik. Részletek hamarosan...

Egyelőre nem készül Oblivion-kiegészítés

Tegnap este egy akár valódinak is tűnő pletykát közölve búcsúztunk Tőletek: bár sejtettük, hogy kacsáról van szó, most azonban a Bethesda is kommentálta a történteket.

Call of Duty 2 - Egy millió eladott X360-játék

Ünnepel az Infinity Ward és az Activision: a tíz hónapja megjelent Call of Duty második részének X360-as változatából több, mint egy millió darabot adtak el mára.

Augusztus húsz legkelendőbb PC-játéka

Megérkezett azon lista, mely augusztus húsz legjobb PC-s játékának címét vonultatja fel - a teljes listáért és a mellékes információkért olvassatok tovább!

Kiegészül a The Elder Scrolls IV: Oblivion?

Kedvenc internetes áruházunk, a GameStop megint megtudott valami olyat, melyről még senki nem hallott szerte e világon - szerintük novemberben kiegészül az Oblivion.

Dungeon Siege II: Deluxe Edition novemberben

A 2K Games bejelentette a többszörösen "Év játékának" titulált Dungeon Siege II-nek gyűjtői kiadását, melyben a sok-sok extra mellett a kiegészítés is megtalálható.