Hírarchívum - 2006. szeptember

Sam & Max legszívesebben Wii-t választana

A Penny Arcade Expo-n a Telltale Games egyik feje, Dan Connor elkotyogta, hogy nagyon szívesen látná a Sam & Max-et Nintendo Wii konzolon.

Bemutatkozik a Microsoft Zune!

A Microsoft ma bemutatta első hordozható multimédia lejátszóját, a jövőbemutató, szupersznob és ultravagány Zune-t. Nem gyenge, lássuk mit tud!

INFO-market 06: Még három napig tart a 110. BNV

A most érkezett sajtóközleményből tudtuk meg, hogy milyen programok várhatóak még az idei BNV-n, illetve a minket jobban érdeklő INFOmarket-INFOtrend kiállításon.

BloodRayne és Pyschonauts a Steamen

Gondolom, nem kell bemutatni a Valve által kifejlesztett Steamet, melyről sok-sok demó és videó mellett újabban egyre több teljes játékot is letölthetünk.

Lego Star Wars II - Tölthető a nemhivatalos javítás

A nemrégen megjelent Lego Star Wars II: The Original Trilogy telepítésekor többeteknél hiba léphetett fel. Megérkezett az orvosság, irány letölteni!

Itt a Heroes of Annihilated Empires demója

Láthattunk már képeket, próbálhattunk már ki bétákat és most játszhatunk a demóval. Mindenféle előzetes jelzés nélkül érkezett meg a játék kipróbálható verziója.

Lokálból tölthető a FEAR: Extraction Point demója

Ahogy azt megígértük, ma este prezentáljuk nektek a F.E.A.R. első kiegészítőlemezének, az Extraction Point-nak a kipróbálható demóját.

Amerikában november 19-én debütál a Wii

Amerikában lezajlott a korábbi hírekben bejelentett esemény, melyen a Nintendo hivatalosan is megerősítette az új Wii megjelenési dátumát és árát.

Heroes of Might and Magic V-javítás érkezett

Megérkezett a Heroes of Might and Magic ötödik részének legfrissebb javítása, mely az 1.3-as verziószámot viseli - az ötven megás letöltésért erre fáradjatok!

Szexi Dead or Alive filmes trailer

Szexi filmes trailer érkezett a hamarosan mozikba kerülő, azonos című játéksorozat alapján készített Dead or Alive-ból. Megéri egy picit belenézni!