Hírarchívum - 2006. szeptember

Company of Heroes-javítás érkezett

Megérkezett a Relic Entertainment következő generációs stratégiájának első javítása - öröm az ürömben, hogy a kicsike főleg a teljesítményen csiszol egy keveset.

Race: The WTCC Game - az első képek

A SimBin ma elküldte nekünk az első screenshotokat az augusztus közepén bejelentett új autószimulátorából, a Race: The WTCC Game-ből.

Kiegészül a Gothic 3

Albert Seidl, a Jowood egyik fejese tegnap megerősítette, hogy már készül az első kiegészítő a néhány hét múlva megjelenő Gothic 3-hoz.

Bemutatkozik a Carnage

A Carnage egy (állítólag) új globális sport ötlete nyomán készített játék lesz, melynek lényege, hogy verdáinkat nem kímélve egymást szivassuk az arénában.

History Channel: Civil War bejelentés

Történelmi stratégia a készül a Cauldron és az Activision műhelyében, benne olyan polgárháborús "örökzöldekkel", mint Gettysburg, Bull Run és Antietam.

Játék készül az Ágyúgolyófutamból

Játék készül az 5 országot érintő, Budapesten véget érő Ágyúgolyófutamból. A gyönyörű luxusautók és a vad csajok persze most sem maradnak otthon!

Blizzard-címek a Havok-technológia segítségével

A Havok bejelentette, hogy technológiájuk legutóbbi licenszelője nem más, mint a Diablo-, Starcraft- és Warcraft-játékok atyja, a Blizzard volt.

Európában decembertől lesz kapható a Wii

Három héttel az amerikai megjelenés után került az európai boltokba a Nintendo "következő generációs" konzolja, a korábban Revolution kódnéven ismert Nintendo Wii.

Új Delta Force készül a PlayStation 2-re

Új, PS2-exkluzív Delta Force-játékkal bővíti sorozatát a Novalogic - az első jelzőket tessék idézőjelben emlegetni, hiszen ezen címen már megjelent egy PC-s cím korábban.

Codename: Panzers II - hidegháborús bejelentés

Ma az Electronic Arts, a 10Tackle és a Stormregion hivatalosan is bejelentette az amúgy tavaly augusztus óta nyílt titokként kezelt Panzers II-t.