Hírarchívum - 2006. szeptember

Ilyen lesz a PS3 játékok doboza

Közel két hónappal a konzol japán és amcsi megjelenése előtt még mindig nem tudtuk, hogy milyen lesz a játékok doboza - egészen eddig.

Szombat reggeli galérifrissítés

A szombat reggelt egy szép adagnyi screenshottal nyitjuk egy nagyobb galérifrissítés keretében. A legújabb, legszebb és leglátványosabb képekért erre tessék!

Folytatódik a Night Watch

A jó és a rossz közti háború folytatódik! A Night Watch második része Day Watch címmel még idén karácsony előtt meg fog jelenni.

Bemutatkozik a LEGO Batman

A LEGO Star Wars készítői új játékon dolgoznak, mely szintén az építőkockás világban játszódik, csak ezúttal Batman-nel a főszerepben!

Parabellum képek és debütáló trailer

Ma néhány friss kép kiséretében megjelent az első videó az Unreal Engine 3.0 hajtotta, multiplayer mókára kihegyezett Parabellum-ból.

Gears of War - Lesz gyűjtőknek szánt változat is

Augusztus elején megtudtuk, hogy november 17-én érkezik a Gears of War, a később megjelenő demóról is értesültünk. A legfrissebb hírek a gyűjtői változatról szólnak.

Két hetet késik a GTA: Vice City Stories

A Rockstar Games megerősítette a pletykát, miszerint a Grand Theft Auto: Vice City Stories nem tud megjelenni október végén, csupán a következő hónap elején.

Béta stádiumba lépett a Gyűrűk Ura Online

Észak-Amerikában elindult az első Gyűrűk Ura-regényeken alapuló MMORPG bétatesztje, s a tervek szerint hamarosan az európai játékosok is kipróbálhatják a Turbine játékát.

Jövő héten érkezik a magyar Joint Task Force

A Sierra weboldalán, a Joint Task Force-nak szentelt részlegen pontosították a játék megjelenését - az "ősz" felirat helyett napra pontos dátumot kaptunk.

PlayStation Portable-re is lesz Rainbow Six: Vegas

A PC-re, X360-ra és PS3-ra készülő Rainbow Six: Vegas PSP-re is megjelenik - jelentette be a Ubisoft felelős marketingese és elküldték nekünk a PSP-s borítót.