Hírarchívum - 2008. január

Dragon Ball Z: Burst Limit - friss képek a galériában

Idén érkezik PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra az első nextgen Dragon Ball Z. Az ínyenceknek pár új képpel szolgálhatunk a verekedős játékról.

Mozgásban a Bionic Commando

Az idei CES-en az új Bionic Commandót is bemutatták, az élményt pedig három kézikamerával készült gameplay videó segítségével most Nektek is átadjuk!

A Warner átállásával győzhet a PlayStation 3 is

Elemzők szerint a PlayStation 3 is profitálhat abból, hogy a Warner a Sony Blu-Ray névre hallgató lemezformátuma mellett tette le a voksát.

Cevat Yerli véleménye a Crysis gépigényéről

Sokszor hallani mostanság, hogy mennyire optimalizátlan a Crysis: ilyen gépigényt egy játék sem engedhet meg magának - végre a fejlesztők is megszólalnak.

HWSW: A Toshiba kitart a HD DVD mellett

A Warner Brothers átállása ellenére a Toshiba kitart a HD DVD mellett, hangoztatja a vállalat. A HD DVD - Blu Ray csata jelenlegi állásáról Nagytestvérünk számolt be.

TGS 2008: Megvan a kiállítás dátuma

A Tokyo Game Show Japán legnagyobb játékkiállítása, mely nemzetközi szinten se piskóta. Az idei TGS október második hetében várja látogatóit.

Yoda és Darth Vader a Soul Calibur IV-ben!

A Namco Bandai az idei CES-en jelentette be, hogy két Csillagok Háborúja hős, Yoda és Darth Vader is vendégszerepel legújabb játékában, a Soul Calibur IV-ben.

I Wanna Be The Guy - a világ legnehezebb játéka

Megállíthatatlanul terjed a neten az I Wanna Be The Guy mánia. Nem túlzunk, ha azt mondjuk, ez a világ talán legnehezebb side-scrolling játéka.

Ingyen Portal: First Slice minden NVidia tulajnak

Minden NVidia videokártya tulajdonos most ingyen letöltheti a Portal: First Slice című játékot, mely nem más, mint a teljes verzió egy kibővített demója.

A holografikus kivetítők jövője

Íme itt egy példa arra hogy lehetne forradalmasítani a játékipart, vagy akár a hírközlést. A Cheoptics360 nevű gépezet képes térlátást biztosítani szemüveg nélkül.