Hírarchívum - 2008. január

A Take-Two felvásárolta a Mafia fejlesztőit

Úgy tűnik még mindig nem ért véget a hatalmas felvásárlási harc, ezennel a cseh Illusion Softwork "esett áldozatául" a Take-Two karmainak.

Friss Turok látnivalók érkeztek

Nyakunkon a Turok megjelenése! Február ötödikén már a kezünkben tarthatjuk a dínó-gyilkolós stuffot - ízelítőnek pedig most megtekinthető pár új kép.

BioShock - végigjátszhatjuk az előzményeket is?

A következő BioShock-játék nem folytatás lesz, hanem a történet előzményeit fogja feldolgozni - legalábbis amennyiben hihetünk az új pletykáknak.

Új PSP-kiegészítők érkeznek Európába

Végre Európában is megjelenik a Go! Explore névre hallgató PSP-s GPS, továbbá a Sony már dolgozik az első hivatalos, PSP-hez tervezett billentyűzeten.

Továbbra is a Call of Duty 4 vezeti a toplistákat

Továbbra is a Call of Duty negyedik része vezeti a PC-s eladási listákat: az NPD Group felmérései szerint december utolsó hetében is a Modern Warfare volt a favorit.

Minőségi 2.1-es hangrendszer Nintendo Wii-hez

A 4Gamers legújabb hangrendszere kizárólag a Nintendo Wii-hez készült, érdekessége pedig, hogy külsőre meglehetősen hasonlít az újgenerációs konzolra.

Kipróbálható a Ghost in the Sheet

Csekély méretű demóval szolgálhatunk a kalandjátékok szerelmeseinek, a Ghost in the Sheet bemutató anyaga ugyanis mindössze hatvanöt megabájt méretű.

Hamarosan pénzt hozhat a konyhára a PS3

Minden eladott PS3-on pénzt bukik a Sony: a veszteségek ugyan megtérülnek a játékokkal, azonban az új gép esetében ez a vártnál lassabban következett be.

Battlefield: Bad Company - újabb fejlesztői napló

Mozgásban a Battlefield legújabb része! Érdemes megtekinteni az új videót, hiszen gazdagabbak lehetünk pár új infóval és egy jóadag ingame jelenettel is!

Mozgásban a Turning Point: Fall of Liberty

A Turning Point: Fall of Libertiy-ről tekinthető most meg egy kétperces gameplay videó, mely az idei CES-en készült! Szerintetek milyen?