Hírarchívum - 2008. január

Új MMO játékon dolgozik a Codemasters

Ahogy azt észrevehettük, a Codemasters igencsak elkötelezte magát az MMO-k világa felé. Ezt bizonyítja, hogy újabb cím van náluk készülőben.

HWSW: Adathalász támadás a freemailesek ellen

Mondhatni sablonos adathalász levéllel próbálnak jelszavakhoz jutni rosszindulatú ismeretlenek - számolt be róla Nagytestvérünk, a HWSW.

DS-exkluzív Sonic-játékot fejleszt a Bioware

Sonic Chronicles: The Dark Brotherhood címmel Nintendo DS-exkluzív játékot fejleszt a Knights of the Old Republicot és a Mass Effectet jegyző Bioware.

Wii-re is megjelenik a Sam & Max első évadja

Majdnem egy éve röppentek fel az első pletykák, melyek szerint Nintendo Wii-n is tiszteletét teszi a híres állati nyomozópáros, Sam és Max.

Hatalmasat bukott a Dungeon Siege mozi

Hatalmasat bukott az In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale című mozi - bár a filmet én még nem láttam, a legfrissebb jelentések alapján nem lehet túl jó...

Ha drága az Xbox, itt a SeXbox!

Ha drágának találod az X360-at, a japánoknál keresd a megoldást! A SeXbox 3600 mindössze 33 dollárba kerül - a baj csak az, hogy köze sincs a konzolokhoz.

PC-s játékok futtathatók PlayStation 3-on

Úgy fest, hogy a PlayStation 3 tulajdonosok most örülhetnek annak igazán, hogy egy erőmű figyel a TV-jük alatt, mely bármilyen PC-s játék futtatására alkalmas.

Online vizekre evez a Kingdom Under Fire

A Circle of Doom boltokba kerülése után újabb Kingdom Under Fire fejlesztésébe vágott a BlueSide: az új, Dominion névre hallgató rész az MMO-piacot célozza be.

Supreme Commander - még mindig nincs vége!

Alig került boltokba a Forged Alliance névre hallgató kiegészítés, az Xbox 360-as verzió bejelentése mellett a készítők leleplezték a második adalékot is.

MMORPG készül a Jégkorszak alapján

Azt hittük nem lehet már újítani az MMO-játékok piacán, erre a Ragnarok Online-ról ismert Gravity bejelenti a Jégkorszak-filmek alapján készült online csodáját.