Hírarchívum - 2008. január

Armored Core: For Answer - premier trailer

Megtekinthető a legújabb Armored Core játék, a Playstation 3-ra és Xbox 360-ra készülő For Answer első mozgóképes anyaga. Lessétek meg!

Újabb Condemned 2: Bloodshot trailer érkezett

Eléggé régen, legutóbb még október végén hallottunk a Condemned 2 felől, most viszont egy több mint két perc hosszúságú videó tekinthető meg. Ne hagyjátok ki!

Karácsonykor érkezik a Tomb Raider: Underworld

Kis híján kereken egy év múlva kerül boltokba a nyolcadik Lara Croft főszereplésével készült játék, a Tomb Raider: Underworld - derült ki az SCi üzleti helyzetjelentéséből.

Újabb fél évet késik az Alone in the Dark

Az Eden Games és az Atari nem tudja tartani a tervezett márciusi megjelenést, újabb fél évet vagyunk kénytelenek várni az új Alone in the Dark-ra.

Leállították a PSP-s Gran Turismo fejlesztését?

Amennyiben hihetünk a legfrissebb pletykáknak, a rengeteg várakozás idő mind hiába volt, amit a Gran Turismo 4 Mobile-ra várva töltöttünk el.

Resistance 2 bejelentés képekkel!

Eddig is tudtunk a készültéről, de mától már hivatalos a hír: a Game Informer nevű külföldi gamer magazin exkluzív infókra tett szert a már javában készülőben levő Resistance 2-ről!

Jól fogy a Kane and Lynch: Dead Men

A negatív reklám is reklám - szokták mondani, a Kane & Lynch: Dead Men pedig a borzasztó kritikák és a kiadó körüli botrányok ellenére is rendkívül keresett.

Bemutatkoznak a FIFA Street 3 sztárjai

Újabb videó érkezett az Electronic Arts által fejlesztett FIFA Street Háromról, mely meglehetősen "érdekesnek" tűnik az előző két részhez képest...

Elkészült a Metal Gear Solid negyedik része

Nem kell attól tartanunk, hogy a Konami ismét csúsztatni fog a Metal Gear Solid 4: guns of the Patriots megjelenésén, ugyanis a játékot sikeresen befejezték!

Age of Conan - lesz gyűjtőknek szánt változat is

Egyedi, kézzel készített dobozban, rengeteg extrával megpakolva gyűjtőknek szánt kiadás is készül a márciusban megjelenő Age of Conan: Hyborian Adventures-ből.