Hírarchívum - 2008. január

Már tervezik a Mass Effect folytatását

A Bioware munkatársai elárultak néhány aprócska, ám érdekes információt sci-fi szerepjátékuk folytatása, a Mass Effect 2 kapcsán.

Tölthető a Terrorist Takedown 2 demója!

Daks mester igencsak lehúzta a Terrorist Takedown 2 demóját. De vajon jogosan? Töltsétek le a telepítőt, és szembesüljetek a City Interactive legújabb játékával!

Nem fog késni az Alone in the Dark

Korábban arról számoltunk be nektek, hogy az Atari gyöngyszeme, az Alone in the Dark fél évet fog késni. Szerencsére az egyik fejlesztő megnyugtatott mindenkit.

Warhammer 40K: Soulstorm demó!

Végre megérkezett a tavasszal megjelenő harmadik, önállóan is futtatható Warhammer 40K kiegészítő, a Soulstorm demó változata, melyben két új frakciót is kapunk.

DivX támogatás PSP-re is?

A PlayStation 3-tulajok már megkapták a DivX támogatást szeretett konzoljukra, de mi a helyzet a PSP-s táborral? Remélhetőleg nekik sem kell sokat várniuk.

Disgaea 3 - intró videó

A Disgaea egy stratégiai játék lesz, melynek szereplői a manga világból lettek merítve. Az ázsiai piacot megcélozva ez a játék csupán PS3-ra fog megjelenni.

Véget ért a Game of the Year 2007 szavazás

Véget ért a Gamekapocs Game of the Year 2007, melyben az elmúlt év legjobb játékaira szavazhattatok. Most következzenek az eredmények!

Lezárult a SimCity Társadalmak nyereményjáték

Nyereményjátékunkban az Electronic Arts jóvoltából egy eredeti SimCity: Társadalmak PC-s játékot sorsoltunk ki. A szerencsés nyertesnek gratulálunk!

Újabb Playstation 3 Bundle Pack érkezik Európába

A Sony új PS3 Bundle csomagot hoz Európába. A Pick 'N' Mix Pack jövőhét pénteken fog startolni, és 349 angol fontért lesz elérhető a boltokban.

Friss videó a Lost Planet PS3-as verziójából

Új videót kaptunk a Lost Planet: Extreme Condition PS3-as verziójából. Sajnos gameplay jelenetek nincsenek benne, viszont a vágások és a zene remek lett!