Hírarchívum - 2008. január

The Club demó az Xbox LIVE-on

Eddig csak a Playstation 3 tulajok próbálhatták ki a The Club nevű akciójáték demóját, viszont mától fogva már az Xbox 360-ra is letölthető a gamma kipróbálható verziója.

LittleBigPlanet mozgókép érkezett a CES-ről

Az idei CES-en készült egy videó a LittleBigPlanetről: az igen egyedi és kreatív játékkal, még ebben az évben találkozhatunk PlayStation 3 platformon.

The Lord of the Rings Online - szebb, mint valaha

A Gyűrűk Ura Online napjaink egyig legnépszerűbb MMORPG-je, külcsínt tekintve pedig nem találunk nála szebbet: a fejlesztők azonban nem érik be ennyivel...

Márciusban jelenik meg az új Canis Canem Edit

A Rockstar bejelentette, hogy az Európában Canis Canem Edit címen megjelent Bully Wii-s és Xbox 360-as változata március hetedikén kerül a boltok polcaira.

Lost Planet - PlayStation 3-as képáradat

Számos új kép tekinthető meg a PS3-mas Lost Planetről! A megjelenésig nem kell sokat várni, ugyanis az ígéretek szerint még az év elején a kezünkben foghatjuk a játékot!

Megérkezett a Kane and Lynch PC-s demója

Jobb később mint soha! Két hónappal a teljes verzió megjelenése után, megérkezett a Kane & Lynch: Dead Men demója számítógépre.

Letölthetőek a Yakuza 3 kipróbálható változatai

A mai nap alkalmával felkerült a japán PlayStation Store-ra két különböző Yakuza 3 demó - aki esetleg nem rendelkezik japán accounttal, lesse meg a két most érkezett videót!

Újabb GTA IV trailerre várunk

A Cynamite nevű német gamer magazinnak egyik Rockstaros emberke elkotyogta, hogy a közeljövőben ismét láthatjuk majd mozgásban a várva várt GTA IV-et.

A jövő heti játékmegjelenések

Az elmúlt két héten nem volt megjelenő játék, így az új esztendő első játékmegjelenési előrejelzéséig idáig várni kellett - lássuk, mire érdemes várni a jövő héten!

Blu-Rayen jelenik majd meg a Gears of War-mozi

A Warner után a New Line Cinema is a Blu-Ray mellett tette le a voksát, ami azt jelenti, hogy a sokak által várt Gears of War-film DVD-n és Blu-rayen keresztül lesz elérhető.