Hírarchívum - 2008. január

Kavarodások a Haze megjelenése körül

Továbbra sem tisztázott a PS3-exkluzív Haze megjelenési dátuma: bár a múltkori, ijesztő augusztusi érkezés tévesnek bizonyult, a hivatalos felek mást-mást ígérnek.

S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky - friss látnivalók érkeztek

A tavaly megjelent S.T.A.L.K.E.R. következő részét júliusban jelentették Clear Sky címen, melyről tizenegy friss képet kaptunk a minap.

Készül a konzolos Far Cry 2

Az eredetileg PC-re bejelentett Far Cry 2 konzolos verziójáról terjengő pletykákat az UbiSoft ma megerősítette: a játék teljes gőzzel készül next-gen konzolokra is!

Könyv a Gears of War előzményeiről

A Gears of War végigjátszása során nem sokat tudtunk meg az események előzményeiről, a készülő könyv elolvasása után azonban okosabbak lehetünk majd.

Folytatódik az Uncharted: Drakes Fortune

Christophe Balestra, a Naughty Dog elnöke a francia LCI magazin munkatársainak kifecsegte, hogy már készül az Uncharted: Drakes Fortune második része!

Bemutatkozik a The Sims: Castaway Stories

Újabb Sims játék készül, ezúttal a Stories sorozathoz. A Castaway Stories-ban szimjeink hajótörést szenvednek egy lakatlan szigeten!

Resistance: Fall of Man 2 - premier screenshot

Noha a Resistance: Fall of Man folytatását hivatalosan még be sem jelentették, azt már rég óta tudjuk, hogy készül. Ebből érkezett most egy premier screenshot.

Új Xbox 360 HD DVD-vel, és egyéb extrákkal?

A Stuff.TV értesülései szerint idén új modellel bővül az Xbox 360 család - az Ultimate csomagban lesz beépített HD DVD, és minden egyéb extra.

MX vs ATV: Untamed - bögyös csajok előzetes

A Need for Speed botrányos előzetesén felbuzdulva az MX vs ATV készítői is bevetették a "bögyös csajok" marketing trükköt. A játék pocsék, de kit érdekel?

Nyerj eredeti SimCity Társadalmak játékot!

Nyereményjátékunkban az Electronic Arts jóvoltából eredeti SimCity Társadalmak PC-s játékot nyerhetsz. Tippelj, és zsebeld be az ajándékodat!